merhaba güzel kardeşlerim benım çok merak ediyorum ilk defa bu tip motor sürecegim sizce ARORA GS525 nasıl bi motor
merhaba güzel kardeşlerim benım çok merak ediyorum ilk defa bu tip motor sürecegim sizce ARORA GS525 nasıl bi motor
İlk defa gördüm bu motoru, bütçeye göre değişir ama çok daha mantıklı kampanyalar var diye biliyorum. Arora ne kadar mantıklı bir markadır, bulunduğunuz şehirde servis ağı var mıdır bunlara bakmak lazım
ist pendikde ikamet ediyorum illaki vardir servisleri ist de önemli olan parcası ve videosunu izledim nerdeyse yüzde 90 tüm parçaları var rks nın parcası o yüzden mantıkli geldi bana motorla alakalı veya kullannan pişmanmı yada kronik sorunu varmıdır bunu bilmek için yazdım birde
Ben motosiklet bayisinde çalışırken iş arkadaşlarımla bunu alanın aklından şüphe ediyorduk (çalıştığım süre boyunca kimse almadı) buna vereceğime gider 2. el alırım daha iyi. Ekstra olarak bayide kurulumlarınıda ben yapmıştım. Buna vereceğiniz paraya 2.el tertemiz V-Strom 650 bulabilirsiniz.
oda güzelde şekli tam hoşuma gitmedi onunda şekilden çok da motor önemli aslında oda var
Fiyat çok yüksek model için.
O paraya sıfır gibi 2.el nc750 veya vstrom650 alabilirsiniz.Hiç kafanızda tereddüt olmadan
yedek parca - servis - ikinci el kısmında üzecektir.
bilindik modellere yönelin derim.
Çinlilerde istikrar yok sürekli bir güncelleme geliyor model değişiyor o yüzden ileride parça sorunu olur yerinde olsam bulasmam
kuzen şaka yapıyorsun sandım harbıden öylemış ben bu tarz motorları sevmıyorum trafik polisi motoru tarzı olması hoşuma gıdıyor birde önemlı olan parcası olması ve bı tıkda ucuz tabıkı ülkemızı goruyorsun nelere para verıyoruz
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:55 ----------
izledıgım videoda parcasının yüzde 80 90 olması hoşuma gıttı o kadar kısa sürede sorun yaşayacagımı sanmıyorum ama tabıkı akıl akıldan üstündür teşekkür ederim
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:56 ----------
reis servis olarak çok ıyı servisim var sorun yedek parcasının yüzde 80 90 olması hoşuma gıttı vıdeoda o şekılde gördüm ve arayıp sordum servıs konsunda da parca konusunda da sorun yaşamazsın dedıler çünkü rks den motor aldım a.m...kk motorun hıc mı yedek parcası olmz yaa
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:58 ----------
eyh kuzen arıyoruz araştırıyoruz sayenizde bilgilenıyoruz
Seçtiğiniz motorun ilanlardaki en düşük fiyatı 245.000 TL, en yüksek fiyatı 424.000 TL.
Siz uyuşturucu mu satıyorsunuz? Siz kara para mı aklıyorsunuz? Siz hırsız mısınız uğursuz musunuz da bu parayı böyle bir motora bağlıyorsunuz?
Allah aşkına yedek parçasının %80-90 bulunması, olması ne demek? Lütfen link gönderin de hepimiz o videonun içinden geçelim.
Siz seviyor ediyor olabilirsiniz, alın. Siz yeni bir üye olarak bayi, distribütör çalışanı olabilirsiniz ama bu işler kanka, kuzen, başkan, reis demekle olmuyor. Milletin ahını almayın şu fik fik çinliler yüzünden, sövdürmeyin ailenize.
güzel kardeşim biraz agır konuşmaya başlıyorsun gıbı bu kadarını beklemıyordum o ne sacmalık oyle uyuşturucu ne alakası var çalışan olmakla yenı üye oldum nasıl yapılır bılmedıgım ıcın düzeltemedım düzeltmey kalktım zaman aşımından izin vermedı
https://www.youtube.com/watch?v=uUSSP8VFuAE&list=LL&index=2&t=5s
bu vıdeoyu izledım benım kuzen kanka demek yapım geregı o şekılde hangı mılletın ahını almışım mılletın aklı yokmu izler alır yada benım gıbı sorar bende bılmedıgım ıcın soruyorum sen mılletın aılesıne nıye sövuyorsun veya o sekılde konuşuyorsun fıkrını guzel guzel anlat geç senın alım gucunle bızlerın alım gucu farklı veya düşüncelerımız farklı rica ederim lafını bır dahakıne bıl konuş
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:57 ----------
ALLAH akıl fikir versin diyorum kardeşim trafik polıslerını cok sevıyorum cunku benım kuzenım tafik polisi daha ne dıyeyım arkadaşım asayiş polisi
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:01 ----------
AĞZI OLAN KONUŞUYOR NE DIGCEN KI BİZ ÇOK HOŞUMA GITMIŞ NASIL NE EDER DIYE SORUYORUZ KİRLİ DÜŞÜNCELERE BAK
Sert konuşmuşum helal et hakkını ama amacım böyle ambalajı güzel motorlara kanıp aldanmamanı sağlamak. Yarın öbür gün bir sıkıntı yaşadığında "Yandım Allah" dememeni sağlamak. Vereceğin paralar az değil. Ha kredi kartına taksit maksit gibi ekonomik bir sebepten dolayı tercih ediyorsan bilemem ama o paralara sıkıntısız bir çok 2. el kaliteli alternatifler var.
güzel kardeşim bunu düşünemeyecek kadr saf olamam onu bende bılıyorum su zamana kadar elımden 4 tane rks gectı ama parca ıhtıyacı duymadan gectı en sonrakı motorum 52 bın e kadar tek kayış gıttı ve ben trendyolda çalıştım buna ne dıgceksın saglamları varmı var ben sadece hosuma gıden motoru sectım parca veya kronık sıkıntısı olan varmı dıye soruyorum baştada belırttım bunu son motorum rks velloce 150 cc olandı lanet motorun kronık sorunu yuzunden krank dışlı conta vs vs naneyı yedı bende ısterım yamaha honda ama o verecegım paraya honda da pcx var o tarz ıstemıyorum yamahada 250 cc var vıteslı model var olsadao model hosuma gıtmıyor 2 el ıstemıyorum cunku parca sorunu yaşayan arkadaşlarım oldu bızzat şahit oldum adamlar ornek verıyorum pcx de balata degısımı dıyorkı bu orjınal atıyorum 500 ama rks fabrıkasından bakıyorum orjınal 250 aynı mı nerdeyse aynı cokda guzel tutuyor ben burda cinlı markaları savunmuyorum ama alabılecegımız 0 fıyatlar onlar benım ıcın suan zaten parcası olsa yeter dıyerlerın kalıtesı guzel parcası pahalı burda şunu anlamalısın özgür düşünceler yerıdır sen bunu alma sen bunu yapma degıl senın düşündüklerını 10 sene once dusunuyorduk çoçuk muamelesı yapma anlayabılıyormusun tavsıye etmem dersın şu motor kullandım bu yonden ıyı bu motor aldım parca yonunden ıyı dıyebılırsın burda sen o kısıyı yönlendırme yapıyorsun belkı senın motorundan alacak ve pişman olacak hala ıcınde o ıstedıgı cın malı motorda olsa dert olacak demem onu öyle insanlar varmı var tavsıyen ıcın teşekkurler
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)