Arkadaşlar iyi forumlar Rks Des 125 scooterım var motor çok güzel keyifli grenaj kaliteside iyi ama fabrika çıkışı bi sıkıntım var geri geri giderken arka lastik her yarım turda bir ciyaklıyor ve ciyakladığı sırada sanki frene basmış gibi sertleşiyor anlık olarak. İzmirdeki hangi ustaya sorsam birşey bilemedi yok rks kalitesiz cart curt bomboş konuşuyorlar adamın asabını bozuyorlar ben araştırdığım kadarıyla arka fren ayarı bozuk olduğu kanısına geldim diskte bir milimlik bir yamukluk olsa fren kaliperine sürtebilir diye düşünüyorum. Sizce durum nedir ayrıca bu durum titreşim de yapıyor giderken normalde titreşim yok denecek kadar az 82-83 hiçbirşey yok 84 kmye bir geliyorum bir anda titremeye başlıyor tüm motor, gazı kessem bile geçerli, motorda birşey yok şanzımanda birşey yok. Tahminim o muhabbetin titremeye sebep olması hız arttıkça titreme yavaş yavaş çoğalıyor çünkü, düşük hızlarda bile odaklanırsam hissedebiliyorum sizce durum nedir varmı bilgisi düşüncesi olan yardımcı olun lütfen bunu düşünmekten kafayı yedim artık.