Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Motor Boy Kg

Motovento
    REKLAM ALANI

Arkadaşlar 6 aydır cg 50den 150ye çevirme motor kullanıyorum, bisiklet gibi zaten rahatça kullanıyorum. Rs200 alma hedefim var ama kg boy konusunda biraz içimde şüphe kaldı. 173 55kgyum. Sizce sorun olur mu. Dominar 400 üzefinde ayakta tutmayı vesaire denedim rahatça tutabiliyorum ama trafilte ne olur bilemedim

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Punctum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
    Alıntı NecatiYURTS adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar 6 aydır cg 50den 150ye çevirme motor kullanıyorum, bisiklet gibi zaten rahatça kullanıyorum. Rs200 alma hedefim var ama kg boy konusunda biraz içimde şüphe kaldı. 173 55kgyum. Sizce sorun olur mu. Dominar 400 üzefinde ayakta tutmayı vesaire denedim rahatça tutabiliyorum ama trafilte ne olur bilemedim
    Boy olarak sorun yaşamazsınız. Ayaklarınız yere tam basacaktır. Kilo çok önemli bir değişken değil. Hatta hafiflik avantaj oluyor. Trafik konusu ise boy ve kilodan bağımsız, tamamen deneyimle ilgili.

Bence yapmanız gereken, bir RS 200 üzerine oturup, kendinizi nasıl hissedeceğinizi görmek. Forumda yazarak olacak iş değil...
    lehibeny bunu beğendi.

lehibeny - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM Duke 250
    Senden ufak adamların GS kullandığını ve trafikte oyuncak gibi oynadığını gördüm. GS kullanabilirsin demiyorum tabiki ama RS200 herhangi bir problem yaşatmaz. Trafikte de tecrübe giriyor işin içine. Gözünü de çok korkutma sakin sakin git öngörülü ol yeter. Eğitim alabilirsen eğitim al yoksa son çare olarak eğitim videoları izle.

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)