Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Kurye motoru tavsiyesi

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Honda Dio - Bajar Dominar D 400
    Abiler kardeşler merhaba. Halihazırda 2020 Activa S sahibiyim fakat yaşından ötürü satıp yeni bir motor alacağım hayırlısıyla. Arada kaldım sizce yeni çıkan Yamaha RayZR mı yoksa Honda Activa 125 mı alayım? İleride PCX'e yükseltmek istiyorum ama şimdilik hem yatırımlık hem işimi görecek bir motor olsun istiyorum. Boy 1.85 kilo 95 tavsiyeleri bekliyorum.
    “It's the questions we can't answer that teach us the most. They teach us how to think. If you give a man an answer, all he gains is a little fact. But give him a question and he'll look for his own answers.”

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Türkiye şartlarında yatırım için düşünüyorsan activa al geç. Peynir ekmek gibi ellam :D Hocam profilinizde fury 110i yazıyor. Hala kullanıyor musunuz?

Motosikleti
    hayır eski motorumdu güncelleyeyim hemen
    “It's the questions we can't answer that teach us the most. They teach us how to think. If you give a man an answer, all he gains is a little fact. But give him a question and he'll look for his own answers.”

Alıntı truesaga36 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hayır eski motorumdu güncelleyeyim hemen
    Onun için demedim hocam memnun muydunuz onu merak ettim

yamtareroglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Satıldı :(
    Bu kadar kurye ekseriyetle CBF ve YBR kullandıklarına göre bir bildikleri vardır.

Motoseverrr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ns 200 15" Spontini 110 23"
    Alıntı yamtareroglu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu kadar kurye ekseriyetle CBF ve YBR kullandıklarına göre bir bildikleri vardır.
    Eskidendi Cbf ve Ybr kuryelik dönemi şu an geneli Activa, Pcx, N-Max ve Spacy'nin çakma modelleri ile yapıyor .

Hero dash 125 kullanıyorum, memnunum.

wing50i - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Wing50i
    kimse niye dio yazmamış şaşırdım

Alıntı wing50i adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kimse niye dio yazmamış şaşırdım
    Çünkü arkadaş iki seçenek sunup bi tanesini değerlendirmemizi istemiş Bize kalsa Triumph tiger 800
    truesaga36 bunu beğendi.

Motosikleti
    Alıntı bücürmotor adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Onun için demedim hocam memnun muydunuz onu merak ettim
    sürekli sorun çıkarıyordu ya gerekirse yayan gider yine çine binmem bu saatten sonra

Nikkfurie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW , Piaggio , Sym
    ....Bize kalsa Triumph tiger 800....
    iyiki kalmamış yoksa evde işte aç kalırdık :D 800 lük motorla bir pizzayı 500 liraya getirirlerdi herhalde ;)
    bücürmotor ve espresso bunu beğendiler.

Alıntı Nikkfurie adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    iyiki kalmamış yoksa evde işte aç kalırdık :D 800 lük motorla bir pizzayı 500 liraya getirirlerdi herhalde ;)
    E o zaman r1 diyelim hocam, hem hızlı hem çevreye hava atarız :D

Motosikleti
    ne güzel tavsiyeler yapmışsınız sağolun dostlar...

Alıntı truesaga36 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ne güzel tavsiyeler yapmışsınız sağolun dostlar...
    Bu arada hocam hazır yaz sezonu scooterlar inişte gibiyken activa 125 gerçekten hem iş görür hem oturduğu yerde altın gibi değerlenir. Pcx hayalinize de yaklaşmanızı sağlar. Takas edilip üstüne bir miktar para koyularak PCX'e kabul ettirilebilecek bir motor. Üstelik yeni :D bi 5 sene kendinden söz ettireceğini düşünüyorum. Birkaç videosunu izledim torklu makine tek sıkıntısı boyunuz 1.85 ve seçenek sunduğunuz her iki motorda da bacaklarınız 90 derece açıyla durmak zorunda. Ayakları uzatamıyorsunuz :/

Motosikleti
    Bu arada hocam hazır yaz sezonu scooterlar inişte gibiyken activa 125 gerçekten hem iş görür hem oturduğu yerde altın gibi değerlenir. Pcx hayalinize de yaklaşmanızı sağlar. Takas edilip üstüne bir miktar para koyularak PCX'e kabul ettirilebilecek bir motor. Üstelik yeni :D bi 5 sene kendinden söz ettireceğini düşünüyorum. Birkaç videosunu izledim torklu makine tek sıkıntısı boyunuz 1.85 ve seçenek sunduğunuz her iki motorda da bacaklarınız 90 derece açıyla durmak zorunda. Ayakları uzatamıyorsunuz :/
    anladım. işin doğrusu ben kuryeyim yaklaşık 1 yıldır ve şuan borcum da yok aslında, sizce motoru satınca direk krediyle 0 pcx çıkarmak ve kuryeliğe vurmak mantıklı mı? yani o parayı hakedecek bir performans sunuyor mu? sadece 1 kere üzerine oturup turladım da yani Honda olması dışında gerçekten o parayı hakediyor mu? biraz ağır ve hantal bir motor ama rahat ve işlevsel olduğunu ayrıca yakıtı ve sağlamlığıyla da iyi bir scooter olduğunu biliyorum. çok aradayım ama danışacak pek kimsem de yok. yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)