merhaba,
rs200 kullanıcısıyım. motorumu yükseltmek istiyorum. aklımda 450sr var. ödeme kolaylığı bakımından ve teknolojik olarak gelişmiş olması sebebiyle aklıma yattı. Sizce geçilir mi? tavsiyelerinizi almak isterim
merhaba,
rs200 kullanıcısıyım. motorumu yükseltmek istiyorum. aklımda 450sr var. ödeme kolaylığı bakımından ve teknolojik olarak gelişmiş olması sebebiyle aklıma yattı. Sizce geçilir mi? tavsiyelerinizi almak isterim
450sr ne kadardı hatırlamıyorum ama.(tarz meselesi tabi)
o paralara kawasaki versys 650 - suzuki dl650- yada gsxr 600,1000 alınabilir.cb650 de bulunabilir. Karar size kalmış
300 civarı şuanda. ben kredi kartına taksitle alacağım için 0 düşünüyorum. söylediklerinizi bu şekilde almak biraz sanki? birde a2 ehliyet var tabi :D
cf moto 450 mt gelecekti. Yavru tenere gibi. ona bir bakabilirsin. o nun haricinde a2 de başka 0 km taksitli aklıma gelmiyor.İstersen karta al.sonra sat nakite çevir motoru sonra 2. el iyi birşey olur.
geçilir hatrı sayılır gözle görülür şekilde doyurucu olur.fiyatını pek anlamadım en son 260 bin lere görüyordum 300ler oldumu o yaa.300 küsürler vericeksen yine bi bakmak lazım alternatiflere ama fp da lider olması muhtemel.450nk da çıkıcak onuda bekleyebilirsin daha ucuz olacağı kesin onu sor ne zaman gelicek diye
Hırbonen yokken geçen geçsin gelince bu motora fena gömecek kafanız karışır gider 125 lik Honda alırsınız valla :D
test surtusu yapılır.yedek parça sorulur geçilir.clx 700 surdum çok dengeli.450sr için de olumsuz yorum yok
İlla racing tarzı düşünmüyorsanız yeni kasa Duke 390'ı da değerlendirebilirsiniz bence. 6 ay vade farksız taksit kampanyası vardı yanılmıyorsam. Tabi fiyat 450SR'a göre bir tık üstte kalıyor.
Duke 390 fiyatı hariç herşeyi ile gerçekten süper bir motosiklet.
naked tarzı düşünen için bire bir.
yeni bir çinli dogmus
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...51417659/detay
450sr a gecilir cokta guzel olur ama buyuk bi ihtimal bir sure sonra pisman olunur.
sikayet sitelerinde 450sr olarak bi arama yaptim. Birbirinden farkli 50 tane sorun sikayet paylasmis kullanicilar.
Ustelik servis ve parca konusunda mimli bir firma Uma.
Sekil semal performans iyi tamam. Ama ariza servis ve yedek parca konusunu iyice arastirmadan almayin bence bu motoru.
CF MOTO ÖNCELİKLE YEDEK PARÇA SORUNUNU ÇÖZSÜN
Bu mantıkla alıp nakite çevireyim diyenlerin motorları ilanlarda aylardır. Hata olur.Bu grup taksitle alınıp nakite çevirmek yerine takasa döner büyük ihtimal. Piyasada zaten nakit sıkınıtısı var. Şu an herkes sıfır taksitle motosiklet almanın derdinde. Binerim dersen taksitle al. Al Sat sa derdin çok beklersin.
Senin gibi düşünen herkes taksitle sıfır alıyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:33 ----------
Bu sene nedense 250 lik 300 lük 400 450 lik piyasaya çok girdi. Bunların 1 2 seneye kadar secerisini bulamazsınız. Hepsi silinip gidecek yada dökülecek.
CF Moto da geçen bir arkadaşın motor 6. viteste kalmış. Aşağı inmiyor. Birinin yolda gittiği yerde debriyaj maneti eline geliyor.
Etmen eylemen yavrımm
- - Booooobbbb... buuuuuuuuu - -
İşte aradığım yorum taksitle motosiklet alıp nakite çevirmek o işte en az 50k aşağı vereceksin ki satılsın kimse nakitini bağlamaz bu zamanda ya da kara borsa olacak öyle iyi fiyata satarsın bir diğer kötü durumsa piyasada nakit sıkıntısı var çoğu firma niye taksitle satıyor sanıyorsunuz
CfMoto yedek parça teminini geçtim, bildiğim kadarıyla yedek parçaları bile çok pahalı bir marka.
Cfmotonun parçaları pahalı ekranı bozulan bir arkadaşa serviste 30bin liradan daha pahalı fiyat çektiler
Parçası pahalı, tedarik sıkıntısı var. 0km motor alıyorsun, ilk yağmur yemesinde şasesi paslanıyor. Cf motoyu babasının malı gibi övenlere inanıp da alma. Voge 525rr da var o civarlarda ve forumda da voge motor kullanan bir üye var son derece memnun.(farklı model motorlar gerçi)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)