Selamlar, ben bağlantının çok sağlam olduğunu düşünüyorum, çantayaysa güvenim yok. büyük ihtimalle herkes olası senaryoları düşündüğü için karşı geldi. Ben de onlara katılıyorum
.
Güneş ışığı aldıkça gücünü kaybedecek ve daha kırılgan olacak plastik bir "çantayı" metal civata ve metal destek ile direkt bağlamışsınız. Bu titreşimlerin ve kuvvetlerin plastiğe hiçbir sönümleme olmadan iletilmesine sebep olur, metal gibi sert bir malzeme de plastiği hem oyar, hem de titreterek yorar. Beklenmedik bir zamanda bağlantı noktalarındaki plastik kırılır.
Çantanın şekli köşelerden bastırıldığı zaman içeri çökecek şekildedir (diktörgen prizmalar öyledir) plastik çantalar asla bu şekilde değildir, olabildiğince yuvarlak ve az köşelidirler. Bu hareketler ve şekil kaynaklı esnemeler malzemenin yorulmasına katkı sağlayacaktır.
Malzeme geçirdiği sıcaklık farklarından dolayı da zarar görecektir, yüksek sıcakta şekil değişimi görülebilir.
Bunların hepsi "Bence kesin kopacak" yorumudur. Statik analiz yapmadım, malzemenin s-n grafiğini araştırmadım, çantanın rezonans frekansını bilmiyorum, çantanın malzemesini sadece tahmin edebiliyorum, hatta nasıl bağlandığından bile tam emin değilim.
İşin açık kısmı ise bir gün bu çantanın seni yarı yolda bırakacağıdır.