Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

mecbur motor alıcam yada almalımıyım ?

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #21

    Üyelik
    21 Kasım 2016
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    RS 660, Tuareg 660
    Gözden kaçırmışım evet 790 ile 890 arasında hatırı sayılır bir fark var doğru. Ben o fark girerdim ama bunu fayda/maliyet olarak bir yere oturtmak zor, kiloylan pirinç almadığımız müddetçe de motorda bunu ölçmek zor olacak.
    Öyle paralara çıksam Street Triple RS demişsin, ben de oyumu STRS'den yana kullanıyorum bu durumda. Hatta bir kaç gündür RS'i satıp STRS Moto2'ye yürünür mü diye manyak manyak kuruyorum kafada =)


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #22

    Üyelik
    24 Aralık 2019
    Motosikleti
    Yamaha MT09 2021+yadea g5
    Alıntı killingroad adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ilk kısmı okuduktan sonra hemen cevapla kısmına geçtim.
    Hiç bir güç beni motosiklet için ayırdığım parayı TL bazlı bir mevduatta vs'de tutmaya ikna edemez, aman diyeyim.
    Ben Tuareg'i seçimden önce bitirme niyetindeydim zira seçimden sonra ek ÖTV, MTV değil ÖTV'ye varabilecek kombolar ortalığa saçılacak. Dövizin zıplaması benim çok umrumda değildi zaten döviz bazlı tutuyordum paranın önemli kısmını. bi 50bin TL civarında TL bazlı duran vardı, Aralık başı gibi NVIDIA ve Microsoft hissesine taşıdım onları, Ocak başında da onları nakde çevirip Tuareg'i aldım. Ben çıktığımdan beri NVIDIA hisseleri 40% arttı...
    Benim Aralık'ta bitirme sebebim çok başkaydı, yoksa motor almak için doğru zaman Mart ayı olacak bence. Ancak tekrar döneyim başa, aman diyeyim TL bazlı bir şeyde tutma bence paranı.

    Şimdi gerisini okuyacağım :D

    -

    Monster benim için biraz küfür edilesi bir Ducati. Ulan Ducati alıyorum ayarsız amortisör mü satıyorsunuz bana diye kavga çıkarasım geliyor. S SP SXAK falan varyantlar çıkardılar, onlarda adam akıllı şeyler koymuşlar. 2016 mıydı neydi XJ6F almadan önce biraz Monster 821'e bakmıştım uzaktan, sonra hiç araştırmadım. Ondan sonra da bir daha dikkatimi çeken bir model olmadığı için baya geçen sene öğrendim Monster'ların ayarsız geldiklerini, şok olmuştum. Senin için bu bu kadar önemli midir bilemem ama ben bunu öğrenince arkadaşıma senin soracağın bir şey varsa sor diyerek çıktım dışarı =)

    Trident 660 geöen hafta kayın biradere aldırdım, yoksa Hornet Tuono falan bakıyordu, dedim git Trident al fıtı fıtı. Güzel tatlı motor ama sıkıcı gelmez mi sana MT-09'dan sonra?

    790 değil ama, daha fazla da verebilirim ama istemiyorum demişsin ya..
    890.
    Cincik gibi olur. Parayı malda tutma, değerlendirme vs gibi toplara girmiyorum. Bence bunlar motosiklet alarak yapılmaz. Başta yazdım, ben aldıktan sonra Tuareg'in de fiyatı arttı ama Tuareg almak için bozduğum hisse de dolar bazında 1 ayda 40% arttı.. =) bu tabi sürekli olan bir şey değil denk geldi denebilir ama genel olarak benim yatırım yaptığım alanlarda da Aralık-Ocak-Şubat büyük oranda yüksek artışların olduğu dönemler. Böyle olmasa bile yani motosikletten yatırım olmaz. 1 sene önce listesinin üstüne 40 verip Hornet alanlara soralım =)

    Bence Mart ayında fişi çekmeli ve tabii senin tercihlerinin sonucunu ben belirleyemem ama MT09'dan sonra rotanın 890 olması bence çok keyifli olacaktır.
    Evet ışığı mışığı yanar ordan burdan yağ da sızar, gidersin servise hallederler. Alt mesnetin de kısa sürede gevşeyebilir hatta fabrikadan da gevşek gelebilir haberin olsun =) bunlar mideni bulandırıyorsa bakma Batı'ya zaten ama benim için öyle konular olmadığından ben 890'a yürürdüm.

    *
    Street Triple dersen orada işler değişebilir işte. =)
    korkumuz aynen bir gün olurda ek vergi gelir ise ötv artar ise euro dolar gidiyor ise bekleyerek mt09 satarak r25 sahibi olabilirim 4 5 ay içindemesela şu an krediler tamamen offline o yüzden herkes kredi kartına yürüyor.ee ne oluyor yine bu devran dönmeye devam ediyor.kaç kere açıklama yaptılar bu kartlardaki taksit meselerini ve limitlerine ağır düzenleme gelecek diye.şu an zaten motor alanlar sadece bmw alan yüksek kesim.bmw dediysemde 1300gs dışında alan yok.zaten bu saydığım motorları alan alabilicek olan kalmadı hele hele nakit fiyatına yamahayı arıyorum hiç bir kampanyamız yok diyor adam ya cesarete bak nakit para geliceğinden o kadar emin
    şimdi mt9 dan sonra zaten limiti aşmam gerekiyor bu gerçek.mt10 bakmam lazım ama o güç grubuna girmeyi mt09 dan sonra aklımdan çıkarttım.benzin fiyatlarınıda ekleyince 120 130 100 hp civarları güçteki motorlar hem aşırı hızlı ve zevkli hem uygun fiyatlı hemde az yakan mallar.mt10 alıpta işe gitme gibi bir durum yok yani 7 8 litre yakıp günlük kullanılmaz bu güçteki motorlar.trident seviyorum vallaha alırım ama yarın işte bi oturucam üstüne boyutuna bakıcam alıcı gözle.tork düşük kalınca tabiki bu ktm dışındaki hiç bir motor mt09 etkisini yaratamicak oda yaratmicakta işte hatırlatsa yeterö
    bu grupta bana göre mt09 ve streettrple rs cidden başı çekiyor.550 bin liraya yeni kasası cidden çekici.ülkede malum halaa alamama korkusu kol geziyor mal edinme yarışı tam gaz devam.cebimde param var evet işletiyorum ödeme şekline göre vade vs derken örneğin ktm yi 100bin tl ucuza alabiliyorum yani 300bin civarına bana gelmiş oluyor üzerinede param kalıyor.buna seviniyorum ama sevinmelimiyim yoksa paranın totalini malamı gömmeliyim bilemedim.890 aklıma hiç yok zaten 2 silindirden dolayı o bütçelerde o motora parayı vermem.990 duke çıktı mesela o da efsane fiyatıda efsaneymiş oda tutmicak motorlar arasında tüm dünyada şimdiden.superduke havada karada alırım 2 silindir olması fark etmiyor onunda mtvsi yıllık 12.000tl neyse yarın daha detaylı malları görünce belli olucak.ktm açık ara 1. aday heleki şu ödeme şekli ve şu anki fiyatı ile bariz önde ama malı görmedik tabi.mesela z900 de baktım mükemmel motor ama fren koymayı unutmuşlar o radyal olmayan kaliperler ile nasıl duracak o hızda çok merak ediyorum.se edition hariç tabiki.monsterda ayarısz süspansiyon olduğunu senden öğrendim az önce onada göz atarım eğer ayar yok ise çok komik o tarz bir motor için almamam için başka bir neden daha.

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 19:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:53 ----------

    Alıntı shruikan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben benim 890 alırken, 2023 Mayıs, Tech Pack €800 idi. QS, Track Mod, ön kaldırma, çekiş kontrol ve arka teker kaydırma (slip adjust) ayarları falan hepsi dahil.
    hah işte onu merak ediyorum ktm işinde.ben dımdızlak aldığım zaman motorda hangi özellikler var.yani ucuza alıyoruz diye sevinirken 1000 euro 33 bin tl para ediyor onude eklersek düz 450 diyebiliyorum.yine fena rakam değil ama elle tutulur şekilde pahalnıyor.sonradan donanım satma işi ktm de gerçekten çok enteresan

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 19:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:55 ----------

    Alıntı killingroad adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gözden kaçırmışım evet 790 ile 890 arasında hatırı sayılır bir fark var doğru. Ben o fark girerdim ama bunu fayda/maliyet olarak bir yere oturtmak zor, kiloylan pirinç almadığımız müddetçe de motorda bunu ölçmek zor olacak.
    Öyle paralara çıksam Street Triple RS demişsin, ben de oyumu STRS'den yana kullanıyorum bu durumda. Hatta bir kaç gündür RS'i satıp STRS Moto2'ye yürünür mü diye manyak manyak kuruyorum kafada =)
    bide 2 tane 890 var.normal 890 ile 790 arasında zaten öyle aman aman bir fark yok frenine kadar aynı hatta yine ayarsız sanırım amortisörler.ama üst versiyonunda işin rengi değişiyor o cidden full+full geliyor onun fiyatı heralde bir 650 bin civarları vardır.eğer satabiliyorsanız 2 motor arasında dağlar kadar fark var kuruşu kuruşuna değer sizin içinde güzel güncelleme olur.bence imkan var ise kesinlikle değerlendirin naked diye satılıyor ama yarış motorlu bir naked.bence rakip değil hiç bir motora o sınıfta.yani mt09 da r6 motoru takıp bu naked demek gibi bir şey oluyor.efsane zevkli ve devirli bir motor.yeni kasasındada baya güncelleme var diye biliyorum eskisi bile hala müthiş

  3. #23

    Üyelik
    21 Kasım 2016
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    RS 660, Tuareg 660
    Şu an RS'i satıp STRS almaya kalkarsam akşam yemeğini annemde yiyeyim bari moduna geçmem gerekir, anneme de anlatırım yediğim boku, üstüne bu yaşta dayak yerim. akşam eve dönerim bir dayak da kız arkadaşımdan yerim, sonra Streetp Triple'ı kim kullanacak :D
    2024 içinde artık bir alım yapmamam lazım, aklın yolu bir, ama yani aklımız olsa motosiklete binmezdik zaten bilmiyorum.

    Dur şimdi bana bırakma ihaleyi, senin paranı harcıyoruz =)
    Monster'a çok çok yeni bir güncelleme gelmediyse durum buydu. Bir arkadaşım bakınıyordu onun için gitmiştik, Monster'dan öyle vazgeçtik, STRS baktı biraz, sonra gitti RS660 aldı. 2023 içinde sonrasında güncelledilerse bişeyler koydularsa bilmiyorum ama sanki S SP falan onun için geldi zaten.
    Ya açıkçası 790 ile 890 arasındaki farkları oturup adam akıllı da araştırmadım ama, hani "real-deal" burada 890 R, o yüzden ona kanalize konuştum. Ama evet fiyat ciddi şekilde yükseliyor orada, o yüzden Tuono 660 Factory çok iyi bir seçenek :D Ben de biraz daha para harcamaya gönlüm el verse 890 Adventure veya Desert X yönüne giderdim ama o kadar harcamak istemediğim için Tuareg aldım.

    MT10'la başladığın kısma da katılıyorum. Motosikletler anlamsız güçler üretir hale geldiler, anlamsız anlamsız işler.

    Street Triple iyidir iyi =)
    Elbette para hayat zevk ve kahya senin, ama MT09 ile eğer çok kısa zaman geçirmediysen yeniden yenisini almaktan ziyade diğer kıtada bişeylerin tadına bakmak güzel olabilir. Ne anlatıyormuş bu değişikler dersin, bir süre sonra belki hak verirsin ve derdini anlatamayan insanların arasına katılırsın =)) belki de bi bok fark yok lan işte dersin, ondan sonra bir bir sonraki MT09'dur falan bakarsın keyfine.
    tarzan rıfkı bunu beğendi.

  4. #24

    Üyelik
    02 Şubat 2024
    Merhabalar benim Mondial sfc cupum var 100 lük çok fazla yağ kaçırıyor ve akıtıyor ne yapmalıyım bu sitede yeniyim burayı mı soru soruluyor

  5. #25

    Üyelik
    24 Aralık 2019
    Motosikleti
    Yamaha MT09 2021+yadea g5
    Alıntı killingroad adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şu an RS'i satıp STRS almaya kalkarsam akşam yemeğini annemde yiyeyim bari moduna geçmem gerekir, anneme de anlatırım yediğim boku, üstüne bu yaşta dayak yerim. akşam eve dönerim bir dayak da kız arkadaşımdan yerim, sonra Streetp Triple'ı kim kullanacak :D
    2024 içinde artık bir alım yapmamam lazım, aklın yolu bir, ama yani aklımız olsa motosiklete binmezdik zaten bilmiyorum.

    Dur şimdi bana bırakma ihaleyi, senin paranı harcıyoruz =)
    Monster'a çok çok yeni bir güncelleme gelmediyse durum buydu. Bir arkadaşım bakınıyordu onun için gitmiştik, Monster'dan öyle vazgeçtik, STRS baktı biraz, sonra gitti RS660 aldı. 2023 içinde sonrasında güncelledilerse bişeyler koydularsa bilmiyorum ama sanki S SP falan onun için geldi zaten.
    Ya açıkçası 790 ile 890 arasındaki farkları oturup adam akıllı da araştırmadım ama, hani "real-deal" burada 890 R, o yüzden ona kanalize konuştum. Ama evet fiyat ciddi şekilde yükseliyor orada, o yüzden Tuono 660 Factory çok iyi bir seçenek :D Ben de biraz daha para harcamaya gönlüm el verse 890 Adventure veya Desert X yönüne giderdim ama o kadar harcamak istemediğim için Tuareg aldım.

    MT10'la başladığın kısma da katılıyorum. Motosikletler anlamsız güçler üretir hale geldiler, anlamsız anlamsız işler.

    Street Triple iyidir iyi =)
    Elbette para hayat zevk ve kahya senin, ama MT09 ile eğer çok kısa zaman geçirmediysen yeniden yenisini almaktan ziyade diğer kıtada bişeylerin tadına bakmak güzel olabilir. Ne anlatıyormuş bu değişikler dersin, bir süre sonra belki hak verirsin ve derdini anlatamayan insanların arasına katılırsın =)) belki de bi bok fark yok lan işte dersin, ondan sonra bir bir sonraki MT09'dur falan bakarsın keyfine.
    valla bak karta 0 faiz var haberin olsun çok aç kalmazsın bence 1 2 ay bişi yemesende ölmezsinhatta vadeye yatırırz seninde parayı,muhtemelen beleşe 765e yükselebilirsin monster ın yeni versiyonu çıktı sanırım onda var bu ayar vs olayları ama tr de yok muhtemelen gelmezde bu satmıyor o hiç satmaz.son dönemde suzuki ve aprillia bakıyordum ama ciddi zam yedi o kapı bana kapandı.gidip baktığımda 440 a promosyon rs660 veriyorlardı.açık ara en iyi oydu bu paralarda.şimdi normali bitti extrama serisi var oda 530 sanırım o civarlar fiyatı var kapı yine 765 oluyor yani.mt09 ile çok zaman geçiremedim o motora doymanın do sunu yaşamayazsın.30 binde kmde binsen sıkılma ihtimalin yok.hedefim 2024 kasa mt09 ama daha youtube da bile yok sadece fuar videoları var avrupada fiyatı vs belli ama kendisinden haber alınamıyor.parası neyse vericem sp versiyonunu bu sefer özellikle istiyorum ama beklemek cidden aşırı risk içeriyor.gelsin gelsin bu motor mayıs ayında gelir 'bana göre' gerçekçi olursan temmuz ayında gelir.şimdi kaç tane gelir kaçı kara borsa olur bana denk gelirmi hadi denk geldi bu dolar euro da o mt09 700bin lirayan aşada olmicak.kötü senaryo düşünüyorum mecbur olarak zamanlama malesef çok kötü.hadi denk geldi diyelim tok satıcı yamaha şu aralar bile aksesuar sokmaktan geri kalmıyor.20 30bin dandirik aksesuar parasınada sokucak beni.salı günü dizele 2.5 lira zam geliyor.yani en basitinden yediğimiz içtiğimz her şeye elle tutulur bir zam gelmeye başlıcak.bide bu 0 faiz kart mevzusu çok gündeme gelmeye başladı adam telefon sattırmıyor karta koskoca motosikleti alıyoruz 0 faiz ile en azından hem motorum hem paramın neredeyse yarısı cebimde kalıyor bu hesaplarla.yarın ola hayrola valla ktm ne dicek bana merak içindeyim heyecanlanmaya başladım.765 için il dışından alıcam onunda duruma göre işte detaylarını öğrenmem gerekicek.adam dese 10 bin liraya getiririz diye otur kara kara düşün
    killingroad bunu beğendi.

  6. #26

    Üyelik
    21 Kasım 2016
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    RS 660, Tuareg 660
    Yok bugün bir kaç hafta yattı diye çıktım RS'le, onu hatırlayıp seni duymazdan geleceğim :D :D

    Bir arkadaşım benzer durumda, F750GS'e yazılmıştı, sonra sırası geldiğinde F800 ve F900 yeni seriler tanıtıldı. Ben ona 750'yi al, 800/900'e yazıl geldiği zaman bakarsın duruma, o sırada da paranı değeri pek düşmeyecek bir şeyde bekletmiş olursun dedim de almadı. adv390'ı vardı onu da sattı şimdiden satayım sonra acele etmek zorunda kalmayayım diye.. Ama işte R1300'ler geldi ama aynı anda anıtılan yeni F800/900'ler yurtdışında bile yok hala. Seçim sonrasına kalacak muhtemelen gelmesi o yüzden şu an ikinci el bir F750'ye kapağı atmak iyi olur diye düşünüyoruz.

    Extrema dışında RS660 da vardır yahu mutlaka? Kalmamış mı ellerinde hiç? Ben sen iki silindir sevmiyorsun zaten diye o toplara pek girmedim bir de alıştığın hacimden altta kalıyor, motorun tek başına seni tatmin etmeme ihtimali var. Yoksa ben MT09 yerine Tuono Factory alırım :D

    Street Triple iyidir, Street Triple hojdur =))

  7. #27

    Üyelik
    24 Aralık 2019
    Motosikleti
    Yamaha MT09 2021+yadea g5
    Alıntı Punctum adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    KTM 790 güç konusunda spormoto'nun bile kafası karışık Önceleri 95 HP veriyorlardı, şimdi 77 kW (105 HP) demişler. Bu mesele KTM gruplarında da çok tartışıldı. Sanıyorum bize de Euro normlarından dolayı 95 HP geliyor ama sonradan yazılım vs ile 105'e çıkarılıyor.

    Bir de örneğin Track modunu açtırmak için ekstra ücret ödeniyor. Yaz döneminde QS fiyata dahil biçimde bir kampanya vardı ama sanırım o da bitti. QS ekstra ücret ödenecek. 790 serisi Avusturya üretimi değil. CF moto üretiyor. 250 Duke, 390 Duke vs Çin üretimi.

    790 Duke inceleyen biri olarak, malzeme kalitesinin Honda, Yamaha düzeyinde olmadığını rahatlıkla söyleyebilirim. Yine KTM gruplarında üst kapak yağ terlemesinin kronik olduğundan bahsediliyor. Sıfır motorda motor arıza lambası yananlar var. Ama kullanıcıları bu motoru genel olarak seviyor. Oturma pozisyonu biraz dik ve yüksek. Egzoz konumlandırması nedeniyle özellikle yaz aylarında bacakta sıcağı hissetmek çok olası.

    Siz MT09 kullanmış biri olarak biraz yadırgarsınız gibi geliyor. Şubat ayından itibaren tüm motosikletler zam yedi. Ben örneğin Ocak'taki peşin indirim kampanyası ile Hornet'i 368000 TL'ye almıştım, 1 Şubatta 402250 TL oldu. Ama bayilerde motor var.

    Bence siz yine Yamaha'dan devam edin.
    Evet aldım ama HONDA HORNET bende hornetlendim mantık olarak zaten oluru vardı ama dedim gidip göreli neye benziyor.valla şaşırdım baya baya güzel beklediğimin katbekat üzerinde şekli şemali boyası tamam dedim.beyaz rengi sevdim çok ebatlı büyük güzel görünüyor. Mt09 mt07 arasında boyut güç olarak.ben 372 ye aldım açık ara fp motoru gsx8 falan 500 istiyorlardı en son.cuma alıyorum teslim bakalım heyecanla bekliyorum.mt09 2024 kasaydı istediğim ama seçimlerin dolar vs uçması taksit vs bakmadan aldım almak zorunda kaldım.zaten ne zaman geleceği belli değil beklemek kumar.umarım memnun kalırım honda almakta varmış kaderimde neyse hep yamaha yamaha bi değişiklik oldu.
    okanius, Cyan ve espresso bunu beğendiler.

  8. #28
    tommygun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Temmuz 2015
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Kawasaki Er6F 2008
    Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız binmen dileğiyle..
    tarzan rıfkı bunu beğendi.

  9. #29
    espresso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    07 Kasım 2016
    Şehir
    Trakya
    Motosikleti
    Suzuki Vstrom DL650 XT
    Alıntı tarzan rıfkı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Evet aldım ama HONDA HORNET bende hornetlendim mantık olarak zaten oluru vardı ama dedim gidip göreli neye benziyor.valla şaşırdım baya baya güzel beklediğimin katbekat üzerinde şekli şemali boyası tamam dedim.beyaz rengi sevdim çok ebatlı büyük güzel görünüyor. Mt09 mt07 arasında boyut güç olarak.ben 372 ye aldım açık ara fp motoru gsx8 falan 500 istiyorlardı en son.cuma alıyorum teslim bakalım heyecanla bekliyorum.mt09 2024 kasaydı istediğim ama seçimlerin dolar vs uçması taksit vs bakmadan aldım almak zorunda kaldım.zaten ne zaman geleceği belli değil beklemek kumar.umarım memnun kalırım honda almakta varmış kaderimde neyse hep yamaha yamaha bi değişiklik oldu.
    Hayırlı uğurlu olsun, alemin kralı honda almışsın.
    Geçen hafta sonu iki ayrı model honda'yı yakından gördüm, gayet kalite görünüyorlardı, hornet de öyleyse güzeldir kesin.
    tarzan rıfkı bunu beğendi.

  10. #30
    Motoseverrr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    19 Haziran 2021
    Şehir
    Bursa
    Motosikleti
    Bajaj Pulsar Ns200 15"
    Hayırlı olsun, kazasız ve belasız kullanmanız dileğiyle.
    tarzan rıfkı bunu beğendi.

  11. #31

    Üyelik
    24 Aralık 2019
    Motosikleti
    Yamaha MT09 2021+yadea g5
    Alıntı tommygun adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız binmen dileğiyle..
    Teşekkürler cumayı bekliyorum bakalım nasıl geçicek 3 gün

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 21:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:23 ----------

    Alıntı espresso adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırlı uğurlu olsun, alemin kralı honda almışsın.
    Geçen hafta sonu iki ayrı model honda'yı yakından gördüm, gayet kalite görünüyorlardı, hornet de öyleyse güzeldir kesin.
    Valla hondayla aram çok yoktur bana uygun motoru pek yok.cbr650 var beğendiğim bide hornet dikkatimi çekmişti.valla bugün işte kurcaladım baktım ben japonum diyor son modelim sağlam tok hissettirdi.mt09 21 modelden bir tık geride ama motor gelince daha iyi kıyaslicam.geride olsada zaten öyle olması gerekiyor bir model alltta çünkü.genel işçilik vs çok hoşuma gitti.trident 660 dan monster 937 den bir tık daha iyi.suzuki gsx8 de inceledim baktım oda buna benzer kalitedeydi oda iyidi.ama cidden çok şaşırttı güzel bir motor beklemiyordum.gerçi gözde alışıyor mt09 almicam diyordum videolarda resimlerde gerçeğini görünce öyle olmuyor işte

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 21:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:30 ----------

    Alıntı Motoseverrr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun, kazasız ve belasız kullanmanız dileğiyle.
    Teşekkürler daha iyileri sizlerin olsun

  12. #32

    Üyelik
    26 Mart 2018
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    2022 Suzuki V-Strom 650A
    Hayırlı olsun, güle güle, keyifle kullanın.
    tarzan rıfkı bunu beğendi.

  13. #33
    xtrafrozen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    04 Temmuz 2019
    Motosikleti
    CBR 1000RR (2018) & Nmax 155 (2022)
    Hayırlı olsun, umarım aradıgınızı bulursunuz.
    tarzan rıfkı bunu beğendi.
    “I never saw a wild thing sorry for itself. A small bird will drop frozen dead from a bough without ever having felt sorry for itself.”.

  14. #34
    Koray-Milan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    10 Şubat 2024
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Yamaha Xmax 250 Techmax
    Hayirli olsun , 2. El olarak mi aldiniz ? Sifir olarak mi?
    tarzan rıfkı bunu beğendi.

  15. #35

    Üyelik
    21 Kasım 2016
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    RS 660, Tuareg 660
    Hadi hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler =)
    tarzan rıfkı bunu beğendi.

  16. #36

    Üyelik
    20 Temmuz 2020
    Şehir
    Çanakkale
    Motosikleti
    250r
    Güle güle kullanın. Tekeriniz düz bassın. 372 bine, ikinci el mi ?
    tarzan rıfkı bunu beğendi.

  17. #37

    Üyelik
    24 Aralık 2019
    Motosikleti
    Yamaha MT09 2021+yadea g5
    Alıntı Cyan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun, güle güle, keyifle kullanın.
    çok teşekkürler kazasız belasız hepimize

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 18:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:02 ----------

    Alıntı yec adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Güle güle kullanın. Tekeriniz düz bassın. 372 bine, ikinci el mi ?
    0 km 2023 model honda bayi çıkışlı aldım

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 18:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:03 ----------

    Alıntı killingroad adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hadi hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler =)
    eyvallah hocam cümlemize kazasız belasız günler

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 18:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:04 ----------

    Alıntı killingroad adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hadi hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler =)
    eyvallah hocam cümlemize kazasız belasız günler

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 18:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:05 ----------

    Alıntı xtrafrozen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun, umarım aradıgınızı bulursunuz.
    valla aradığım tam olarak bu olmasada ilk gördüğüm an ok dedim.tabi seçimlerde önce fiyat etken oluyor çok çekici bir fiyat olunca birde çok motor model gezdim gördüm parası bir yana cidden içime sinen 1 tane falan model oldu trident 660.oda yine fp dan ötürü kalitesi vs den dolayı hoşuma gitti yoksa donanım güç olarak çokta iyi değil.yani örneğin suzukiye 500 bin vericem ama 10 yıl öncesinin sinyalleri var üzerinde ampullu.zaten 500 neden verdiğimizide anlamadım o motora güzel ama beğendim tabiki etmez.o yüzden kartı taksiti bir yana bıraktım dolar euro işinde son viraja girmeden uyguna güzel bir motor aldım sanırım.içime sindiği için hiç bir tedirginlik yok zorlama olmadığındanda çok mutluyum.tabiki kalbim yamaha mt09 2025 kasasında.ben seneye gider onu heralde alırım ama olmayan bir şeyi bekleyip aptallık etmek istemedim.o motor çünkü gelse gelse kasım ve sonrasında gelir gibi duruyor.zaten gelsede bana kalacağı şüpheli kalsada euro dolar zaten baş şüpheli.ben para biriktirmeye devam gelene kadar 700 bin lira olur teşekkür ederim sizinde gönlünüze göre gelsin

  18. #38
    xtrafrozen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    04 Temmuz 2019
    Motosikleti
    CBR 1000RR (2018) & Nmax 155 (2022)
    Alıntı tarzan rıfkı adlı üyeden alıntı Mesajı göster

    valla aradığım tam olarak bu olmasada ilk gördüğüm an ok dedim.tabi seçimlerde önce fiyat etken oluyor çok çekici bir fiyat olunca birde çok motor model gezdim gördüm parası bir yana cidden içime sinen 1 tane falan model oldu trident 660.oda yine fp dan ötürü kalitesi vs den dolayı hoşuma gitti yoksa donanım güç olarak çokta iyi değil.yani örneğin suzukiye 500 bin vericem ama 10 yıl öncesinin sinyalleri var üzerinde ampullu.zaten 500 neden verdiğimizide anlamadım o motora güzel ama beğendim tabiki etmez.o yüzden kartı taksiti bir yana bıraktım dolar euro işinde son viraja girmeden uyguna güzel bir motor aldım sanırım.içime sindiği için hiç bir tedirginlik yok zorlama olmadığındanda çok mutluyum.tabiki kalbim yamaha mt09 2025 kasasında.ben seneye gider onu heralde alırım ama olmayan bir şeyi bekleyip aptallık etmek istemedim.o motor çünkü gelse gelse kasım ve sonrasında gelir gibi duruyor.zaten gelsede bana kalacağı şüpheli kalsada euro dolar zaten baş şüpheli.ben para biriktirmeye devam gelene kadar 700 bin lira olur teşekkür ederim sizinde gönlünüze göre gelsin

    Ben grenajsız motosiklet devrini kapattım hocam. Zevkler elbette tartısılmaz ama MT 07-09-10 saçma sapan motosikletler bana göre.. Hepsini kullanma şansım oldu kısa-orta-uzun vadede. Amaç şehiricinde eğlence ise evet. Ama SP almıyorsanız eger, MT 09 un frenleri son derece yetersiz geldi bana kullandıgım 1 sene boyunca. Suzuki sıkıcı, Trident küçücük, Hornet bu kulvarda f/p olarak uzak ara önde . Honda fanı olmasam da sonuçta Honda
    “I never saw a wild thing sorry for itself. A small bird will drop frozen dead from a bough without ever having felt sorry for itself.”.

  19. #39
    Punctum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    02 Ekim 2023
    Şehir
    Giritli
    Motosikleti
    Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
    Alıntı tarzan rıfkı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Evet aldım ama HONDA HORNET bende hornetlendim mantık olarak zaten oluru vardı ama dedim gidip göreli neye benziyor.valla şaşırdım baya baya güzel beklediğimin katbekat üzerinde şekli şemali boyası tamam dedim.beyaz rengi sevdim çok ebatlı büyük güzel görünüyor. Mt09 mt07 arasında boyut güç olarak.ben 372 ye aldım açık ara fp motoru gsx8 falan 500 istiyorlardı en son.cuma alıyorum teslim bakalım heyecanla bekliyorum.mt09 2024 kasaydı istediğim ama seçimlerin dolar vs uçması taksit vs bakmadan aldım almak zorunda kaldım.zaten ne zaman geleceği belli değil beklemek kumar.umarım memnun kalırım honda almakta varmış kaderimde neyse hep yamaha yamaha bi değişiklik oldu.
    Çok doğru karar. Güle güle, keyifle kullanın...

    Bunu her mecrada tekrar ediyorum. Hornet gerçekten fotojenik bir motosiklet değil. Ancak yanına gidip incelediğinizde, üzerine oturup sürdüğünüzde bambaşka bir motosiklet ile karşılaşıyorsunuz. Sınıfında fiyat, güç, donanım, kalite, servis bağlamında kesinlikle rakipsiz olduğunu söylemeye gerek bile yok.

    Aramıza hoş geldiniz...
    tarzan rıfkı bunu beğendi.

  20. #40
    F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Haziran 2010
    Şehir
    sakarya
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    hayırlı olsun honda
    tarzan rıfkı bunu beğendi.


    REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)