Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

Hadi bana kask bulalım

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #21
    shruikan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Nisan 2015
    Motosikleti
    turuncu
    Alıntı mr10ur adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam ben de sipariş ettiğim de gp areo benim kafama küçük gelmişti dediğin gibi o konuda keşke uyarsaydım seni alacağını direkt kestiremedim . Hatta aldığım siteye de yorum yapmıştım ürünle ilgili. Bence sen kaskı beğendiysen bedeni çözülür çok sorun değil. Ama ben şunu söyleyeyim gp areoda kamera takmak için normal aparatlar kullanışlı değil kanadadan 45 dolara bir parça sipariş vericem bugünler de onu söyleyeyim en azından alırsan ve böyle bir niyetin varsa aklında olsun. İlK Başta göze gelmiyor ama hava kanalları var alt tarafda oldukça geniş şekilde.
    şu geçtiğimiz 10 günde 6 tane kask aldım, bi tane daha al-gönder işine girmek istemedim. bi de küçük gelmesine ek olarak kalıbın baskı noktaları oluştu, gözüm kesmedi.

    Thunder Carbon'u seçtim, K6S'i de gönderdim geri. kafamda biraz daha hacimli duruyor; ama fiyat avantajı da göz ardı edilecek gibi değildi.

    kamera takmıyorum kaska, kamera kullanmıyorum zaten; ama şu son kazamdan edindiğim ders itibari ile bir 360 derece kamera alacağım. insta360 x3 kesin gibi...

    teşekkürler kask önerisi için.
    mıymıntı musa suşi yerken halıya ispirto döktü


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #22

    Üyelik
    14 Ekim 2023
    Şehir
    trabzon
    Motosikleti
    bajaj pulsar rs200
    rica ederim umarım kalitesini test etmek zorunda kalmayız hiçbirmiiz. güle güle kullanın yapı malzemesi ve fiyat farkından sonra instaboy olmadıktan sonra da almanın anlamı yok agvyi açıkcası. bütçe ve ülke belli


    REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)