Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

2024 Kawasaki ZX-6R

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #21

    Üyelik
    21 Kasım 2016
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    RS 660, Tuareg 660
    600RR ile birlikte 2024'e girerken en heyecan uyandıran modeller oldular, ama bu fiyatlarla da olacak iş değil. 600RR zaten dağ fare doğurduya dönmüş, ZX6R biraz daha içimi kıpırdatacak gibi olsa da, 730bin TL de verilmez. Bir de autoblipper koymadılarsa yuh artık.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #22

    Üyelik
    24 Aralık 2019
    Motosikleti
    Yamaha MT09 2021+yadea g5
    kötü net kötü niye kötü ? yıllardır boş duran 600cc ss sınıfı tekrardan canlanıyor honda da cbr600 çıkarttı bu sene oda gelir.yamaha da artık mecbur r6 yenilicek bakalım o nabıcak.neyi kötü çok sıradan.yani böyle aboow waşş adamlar neler neler koymuş diyemedik.nerde kaldılarsa aynı yerden devam ediyorlar.abs çekiş kontrol devamkeee.900cc naked motorların heyecanını alamadım adamlar onlara neler neler koyuyor

  3. #23

    Üyelik
    21 Kasım 2016
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    RS 660, Tuareg 660
    Yatırım yapmak istemiyorlar çünkü. Bununla ilgili paragraflarca da yazmışızdır geçmişte, orta siklet supersport sınıfı öldü çünkü esasen spor motorsiklet sınıfı çok büyük yara aldı. Nakedların yüksek sürat olmadıkça yakın hissiyatları vermeleri, hem motosiklet teknolojisi hem sürüş destek sistemleri hem lastikler vs her şey geliştikçe artık tur mtoorları adv motorlar da asfaltta daha da it gibi sürülebilir hale geldiler. Böyle olunca supersport sınıfı komple düşüşe geçti. 1000'liklerin pastadaki payları daha büyüktü, eridiler ama ayakta kaldılar, bir de showcase motorları oldular. orta sınıf supersportlar ise zaten küçükken bu erimeye dayanamadılar.

    Şu an canlanacak mı çok emin değiller hala. Honda 600RR'ı her şeyi aynı olup bir tane elektronik paketi takıp sürdü piyasaya zira eskisi kadar çok satabilecekler mi emin değiller. Yamaha da R6'yı yenilemezse şaşırmam çünkü adamlar farklı bir trene bindiler ve R7'yi çıkardılar. Hoş benim de beklentimin tersine R7 satmadı fazla ama bir de R9 dedikodusu var bütün dünya bekliyor gelsin gelsin diye. Yeni düzen artık bu olabilir, RS699 GSXR8 R7 gibi makinalarla yürüyebilir bu sınıf.

    Gönül ister ki bütün serseriliğinin üstüne bir de emek verilmiş yeni bir blok, yeni şasi ile güzel amortisörler ile bir 600RR çıkartsınlar ama hala orada yeterli ışığı görmüyorlar muhtemelen. Koca Honda Moto2'den çıktı ya =)


    REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)