Pazar günü Tommygun , Cyan , Hırbonen ve Espresso ile köfte turuna çıktık , buluşma yerimiz Çatalca idi (foto sormayın çünkü yok) sabah Şile'den yola çıktım tam köprüyü geçerken yağmur başladı ve Çatalca'ya kadar hafif yağmurda sürdüm , yerler ıslak hava soğuk hafif tempoda köftecimize kadar sürdük , keyifli bir sohbetle beraber nefis köfteleri gömdük efenim yağmur durmuş yollar kurumuş ve dönüşte kaskın içinde bir şeytan kulağımıza hadi biraz daha çevir şu gazı , bu virajda daha çok yatır şu motoru diye fısıldıyor bizi gaza getiriyordu , 5 lt ye yaklaşan tüketimi ile Hırbonen de bizi takipteydi köy yolları bitip otoyola çıkınca artık şeytan fısıldamayı bırakmış yürü be adamım kim tutar sizi diye bağırmaya başladı , otoyola çıktıktan 7-8 dakika sonra Hırbo meşhur 3,8 lik Africa Twin ortalamasına koy .ötüne rahvan gitsin diyerekten önümde 180 ile uzuyordu , ee benim 13 yaşındaki GS im bu hamleyi yediremedi tabi o da gazlamaya 220 ye doğru çıkmaya başlar iken üst üste sağlı sollu çok tatlı virajlara girdik , Hırbo tam arkamda olduğu için biraz şeridin ortasına yöneldim 100-150 mt ilerideki ufak bir otomobil düşündüğümden çok yavaş gidiyordu ki bir anda önümde gördüm ve sağına emniyet şeridine kaçmak istedim ve o da virajda 10-15 cm dışarı kaydı , işte tam bu an motoru dikleyip sert frenle tekrar sol şeride girmeye teşebbüs etsemde orada Hırbonun önüne düşeceğim dedim daldım emniyet şeridine ama sol koruma demirim önce arabanın tamponuna vurdu , sanırım o an hızım 160 a falan düştü , tampondan sıyrılıp uzaklaşamadım çünkü kadın hala virajın dışına doğru çıkıyordu , ben baya bildiğin arabaya yaslandım 100 metre falan kapıya alttan ve üsten 4-5 cm lik ezikler yaparak ve yalpalayarak ilerledim , gidonu gevşek bıraktım ve omuzumla arabaya yaslandım , işte bu an yaptıklarım şansmıydı tecrübemiydi bende anlamadım , paniklemedim düşmedim normal bir şekilde durabildim , indik baktık benim motorda koruma demirindeki boya izleri dışında hiçbir kırık dökük çizik yok , kadına bu ezikler daha önceden mi vardı falan dedik hayır dedi şaşırdık , arabanın tamponu ve bir kapısı bildiğin pert oldu , neyse kadında cazgırlık yapmadı fotoları çektik Pazartesi öğleden sonra buluşup tutanak yazacağız , kendisi hostesmiş uçuşu varmış , durumlar böyle , ayakta kalmayıp düşseydim sanırım tahtalıköye bileti kesmiştik o hızda , verilmiş sadakamız varmış deyip konuyu klasik bağlıyorum :D