Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Kuryelik yapmalı mıyım?

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    27 Şubat 2021
    Herkese iyi günler arkadaşlar. İstanbul Sancaktepe bölgesinde oturuyorum A2 ehliyetim var ama çok bir motosiklet tecrübem olduğu söylenemez. Köşeye biraz para atıp 3-4 aylık bir birikim yapıp memlekete dönmek istiyorum ancak şuan çalıştığım işyerinde aldığım ücret kendime zor yetiyor köşeye para atamıyorum. Çalıştığım işyerine gelen kuryelerle konuştuğumda çoğu minimum 30-40 bin tl kazandığını söylüyor. Fazla risk almadan dikkatli bir şekilde kuryelik yapmalı mıyım sizce? Bisiklet kurye gibi şeyler gördüm yemeksepetinde ama çok mantıklı gelmedi açıkçası. Şöyle köşeye 80-100 bin tl atıp evi kiraya verip memlekete dönme fikri var aklımda. Siz ne önerirsiniz sizce kuryelik yapmam mantıklı mı?


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    DickName - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Kasım 2021
    Mantıksız .

  3. #3
    tecrube0 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    06 Mart 2021
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    ns 160, Dominar 400 Tur Versiyon
    Kuryelik en son çaren olsun. Bende kuryelikten kalma motor var elimi bile sürmüyorum.Motor kullanmak kolay iş yorucu değil başında patron vs yok. Ama çok tehlikeli atlattığın kaza tehlikesinin haddi hesabı yok günde en az 200 km yol yapıyorsun.Bunun yağmuru var , karı var.

    Senin risk almaman diye birşey yok ben araba ile yanyana 2 şeritte giderken kaza yaptım düz yolda adam üzerime kırdı.

    30-40 bin lira ellerine geçen para günde bir depo benzin yese 250 lira en az benzin parası var 2 haftada bir 2000 km yaparsın bakımı var ,bağkuru var , giydiğin kıyafetleri bile satın alıyorsun. Kaza yaparsan iyileşene kadar açsın 6-7 bin lira para veriyor sigorta ben 4 ay yattım. Hala ayağım ağrıyor 1.5 sene olmasına rağmen ki ben full ekipman kullaırdım. iyi düşün .


    Hala yapmak istersen 2021 model satılık spontini var istersen yatıyor bahçede
    iptaluyelik02 ve espresso bunu beğendiler.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)