motosiklet alacaklara son çağrı
-
09 Haziran 2023, 00:27
tarzan rıfkı adlı üyeden alıntı
Valla eşimdede var
evet iyi ama ondan daha iyi çeken telefonlarda var onu kimse bilmiyor en iyisi değil ayfon kamerada.zaten pro max 78 bin tl olmuş böbreği satıp yinede alır bizim dangalaklar
sonrada otobüsle evlerine gider evdede makarna yerler
78bin liralık telefonu anca o 78bin lira aylık gelirimin 5te biri falan olursa kafam rahat bir şekilde alırım. O da çok ihtiyacım varsa. Apple ekosistemi benim kafama uymuyor, kullanıcı bir şey bilmez onun yerine düşünelim tavrı var bir de yazılımlarının lisansları çok fena, okumadan geçip kabul ettiğiniz yazılım lisanslarını bir okumuş olsanız küfür mü ediyor bu diye küfredersiniz ki apple lisansları windows lisansından bile beter. Android ekosistemi biraz daha kötünün iyisi kalıyor, seçenek çok, bu yüzden apple tercih etmem ama çok ihtiyacım olsaydı da bu fiyatlara alamam zaten, 78bin lira bir telefon için benim bütçeme göre çok yüksek bir fiyat. Tabi bir de işin kullanım tarafı var, çok iyi fotoğraf çekmesi dışında diğer bütün özellikleri bence kötü, foto çekmek de telefonla en son aklıma gelen bir şey, o kadar gezdiğimde bile foto çekmek aklıma gelmiyor. Telefon benim için cebe sığan minik ekranlı bir bilgisayar, olabildiğinc ebüyük ekranlı olsun hatta keşke 7" falan daha da kocaman olsa da cebe de sığmasa sorun etmezdim çantada taşırdım. Ama foto çekme özelliği benim için en fazla bilgisayar vb. gibi şeylerden bir şeyler sökeceksem sonra aynı ekilde toplamak için bir fotosunu çekmek gibi şeyler dışında aklıma gelmiyor.
Reklamlar
-
09 Haziran 2023, 00:38
tarzan rıfkı adlı üyeden alıntı
Valla eşimdede var
evet iyi ama ondan daha iyi çeken telefonlarda var onu kimse bilmiyor en iyisi değil ayfon kamerada.zaten pro max 78 bin tl olmuş böbreği satıp yinede alır bizim dangalaklar
sonrada otobüsle evlerine gider evdede makarna yerler
apple dan iyi foto çeken ne marka var ki
bize de söyle bizde alalım
google pixel samsung s22 huawei vs deme kağıt üzerinde iyi olabilir hadi kendi ekranında da çektikleri iyi gözükebilir ama sosyal medya ya atınca emin ol apple ve diğerleri oluyor bende sevmiyorum ama bu konuda hepsi geride
hatta her zaman derim instada güzel hatunlara bak hepsinin elinde elma kadınlar güzel değil telefon güzel çekiyor
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
09 Haziran 2023, 01:07
F54 adlı üyeden alıntı
hatta her zaman derim instada güzel hatunlara bak hepsinin elinde elma kadınlar güzel değil telefon güzel çekiyor
Ben hala eski kafalı olarak fotoğrak fotoğraf makinası ile çekilir diyenlerdenim.
aynı şekilde her işi yapan aletleri de sevmem, bir iş yapsın ama tam yapsın. Mesela isviçre çakısı denen alet aa ne güzel bir sürü bıçağı, tornavidası falan var ama aslında hepsini dandik eh işte kadar yapıyor.
-
09 Haziran 2023, 09:51
F54 adlı üyeden alıntı
apple dan iyi foto çeken ne marka var ki
bize de söyle bizde alalım
google pixel samsung s22 huawei vs deme kağıt üzerinde iyi olabilir hadi kendi ekranında da çektikleri iyi gözükebilir ama sosyal medya ya atınca emin ol apple ve diğerleri oluyor bende sevmiyorum ama bu konuda hepsi geride
google pixel serilerinin geçen seneki versiyonu bu seneki iphone'dan daha iyi fotoğraf çeker genelde. bazı yıllarda iki sene önceki de daha iyiydi ama iphone 12'den sonra toparladı biraz apple.
-
09 Haziran 2023, 10:15
Motosikletten piksele geçmiş konu ama soran arkadaşa ne zaman fiyatların ucuzlayacağını söyleyeyim; gerçek ekonomik krizlerin ardından fiyatlar düşer. Çünkü büyük çoğunlukta alım iştahı kalmamıştır ve öncelikli ihtiyaçlar (mesela ödenmek zorunda olan yüksek miktar borçlar) ortaya çıkmıştır.
Örneğin 2004 yılında bir Alfa Romeo 156TS 2001 yılındaki fiyatından daha ucuza satılıyordu.
-
09 Haziran 2023, 11:18
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)