Kuralkan firmasının yeni getireceği motosiklet.

Motosikleti
Henüz yok.
Kuralkan bu gün bir paylaşım yaparak ilk siz haberdar olun diye bir örtülü motosiklet resmi ve link duyurusu yaptı ve perşembe sabah saat 09:00 görsel resmi ni de paylaşacak bakalım örtünün altından ne çıkacak.

bajaj ns200 yenilenecekti odur göstergesi filan çart çurt değiştirmişlerdi tipide az buz değişecekti

Motosikleti
Aprilia Caponord 1200 add
kuralkan ciddiye alınacak bir firma değil. sakın beklentiye girmeyin. saçma sapan birşey çıkar örtünün altından.

Eğer bajaj ayağında gelecekse n250 f250 olabilir yada modelleri biraz renklendirelim diye belki yeni kasa avenger getirebilirler pek sanmıyorum bu sonuncuyu ama bajaj da ekstra başka bir sürpriz olmaz çünkü model yok..

Bana göre F250 olucak sanki çünkü getirirlerse arada büyük bir segment boşluğunun ekmeğini yerler crf den oluşan bir boşluk var ve orası tam verimli dolmadı xpulse falan geldide performansı ile bir crf yerini dolduramadı bu f250 onu çok güzel doldurur ..

Benim gönlümden biraz artık modellere renk gelsin diye Cruiser olsun isterdim ama onun çok satışı olmaz .. birde bajajın cruiserları naked Cruiser arası bir duruşu var tam Cruiser havası da yok ama tasarımları hoş görseli güzel avengerların ..

Son düzenleme:
Motosikleti
Suzuki Burgman UH200
Bajaj dışında bir marka olmaz. Çok güzel ekmeğini yedikleri markayı küstürmek istemezler.Gerçekten yeni bir şey getireceklerse Türkiye'nin ekonomik şartlarına uygun bir model düşünmeleri gerekir. NS 200'ün yarı fiyatından daha ucuz bir model mesela; Bajaj Platina 110 ES. Yakıt cimriliğinde şampiyon olduğunu söylüyorlar.

650

Bir de piyasada fazla alternatifi bulunmayan Avenger 220 modeli olabilir. Resimlerdeki modeller son modeller olmayabilir. Bulabildiğim resmi koydum. Son modeli de üç aşağı beş yukarı aynıdır herhalde.

1100

Son düzenleme:
F250 de güzel ekmek yedirir çünkü crf 250 gelmiyor o alanda o kesimde büyük bir boşluk var daha doğrusu motor yok xpulse tam anlamıyla dolduramadı o boşluğu birde d400 touring se olduğu gibi f250 ekstra aksesuarlı crf250 rally gibi bir modelini getirirlerse bence satar çünkü o kesimin alıcısının çok maddi parayla ilgi sorunları olmuyor ... bajaj bu arada bir üst kesim alcısınada göz kırpar bu modelle ..

Gönlüm avengar gelsin ister ama hiç sanmam o modeli çünkü daha önce bir denemesini yaptılar çok tutmadı getirmeyi bıraktılar çünkü baktın mı ne bizim anladığımız şekilde tam olarak bir cruiser ne naked insanlar kafasında tam oturtamadı o modeli yoksa bence görseli tasarımı bana göre güzeldi ..

Motosikleti
D400
Bajaj dışında bir marka olmaz. Çok güzel ekmeğini yedikleri markayı küstürmek istemezler.Gerçekten yeni bir şey getireceklerse Türkiye'nin ekonomik şartlarına uygun bir model düşünmeleri gerekir. NS 200'ün yarı fiyatından daha ucuz bir model mesela; Bajaj Platina 110 ES. Yakıt cimriliğinde şampiyon olduğunu söylüyorlar.

http://ic.maxabout.us//misc/infographics//Bajaj-Platina-ES.jpg/thumb/650

Bir de piyasada fazla alternatifi bulunmayan Avenger 220 modeli olabilir. Resimlerdeki modeller son modeller olmayabilir. Bulabildiğim resmi koydum. Son modeli de üç aşağı beş yukarı aynıdır herhalde.

https://ic.maxabout.us//misc/infographics//New-Bajaj-Avenger-Series.jpg/thumb/1100

cruiserlar gelse en azından piyasada biraz alternatif olur. ancak 220 cc'den neden böyle düşük performans aldıgını çözemedim. en azından tork u iyi olsaaymıs.

ne yalan söyleyeyim ürün tipinden ns200'den cok daha düşük kalite gibi geldi

Motosikleti
Suzuki Burgman UH200
cruiserlar gelse en azından piyasada biraz alternatif olur. ancak 220 cc'den neden böyle düşük performans aldıgını çözemedim. en azından tork u iyi olsaaymıs.

ne yalan söyleyeyim ürün tipinden ns200'den cok daha düşük kalite gibi geldi

Binmiş, kullanmış değilim. Fakat, NS200'den çok daha sorunsuz olacağını düşünüyorum. Daha basit yapıda çünkü. 18 beygir çok düşük bir güç değil. Şehirler arası bile idare eder. Fiyat olarak da NS200'den pahalı değil.

her ne getirirse getirsinler, yüzlerce hatta binlerce motorcuyu motoru sattıktan sonra Allah'a emanet edip, çıkacak ilk problemde kullanıcıyı mağdur edeceklerine eminim.

Motosikleti
Suzuki Burgman UH200
her ne getirirse getirsinler, yüzlerce hatta binlerce motorcuyu motoru sattıktan sonra Allah'a emanet edip, çıkacak ilk problemde kullanıcıyı mağdur edeceklerine eminim.

Çareler tükenmez. Bir youtuber aracılığıyla gezi düzenleyip kullanıcılara yemek ısmarlarlar. Çok sorun olursa "öpeyim de geçsin" derler :)

Bunu daha öncede yazdım bu forumda bence artık Türkiye’de bir mani engel sorun aksilik olmazda hint li markaların yükselişini izliycez bajaj tvs hero bunun dışında mahindra belki motorsikletlerini getirir arazi araçları zaten vardı Türkiye de ..
Bir yandan jawa sı royal einfieldı ..

Bugün 150-160 bin tl ye japonda motor alıyorsun oda bulabilirsen Hintli sana 120 bine 400cc lik hemde tam aksesuarlı motor satıyor Japon aksesuarlı sattımı onun üstüne de ayrı fiyat ekliyor ..

http://ic.maxabout.us//misc/infographics//Bajaj-Platina-ES.jpg/thumb/650

https://ic.maxabout.us//misc/infographics//New-Bajaj-Avenger-Series.jpg/thumb/1100

Platina 110 es nedir öyle 102 cc sırf 3 cc için mtv mi ödenir? Gerçi onu da kitabına uydururlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar