Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Ktm Duke 390

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    Yahya0047 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Ağustos 2020
    Şehir
    İstanbul/Bakırköy
    Motosikleti
    KTM Duke 390 - Benelli 125-s
    Merhabalar bugün ktm bayisiyle yaptığım görüşme sonucu 0 bir 390 duke alma kararı aldım öncelikle kullananlar varsa yorumlarını almak isterim aynı zamanda maddi olarak mantıklı bir hamle olur mu satarken vs çok zarar eder miyim onu merak ediyorum ödemeyi hafta içi yapıcam tamamını motoru eylül sonunda zam gelse bile fiyat farkı olmadan teslim alıcam.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2

    Üyelik
    02 Eylül 2012
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    Mondial 100 SFC Snappy xi
    Hayırlı uğurlu olsun.

  3. #3
    fb__ömer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    10 Ekim 2015
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    MonsterR25(x)- 450SR(x)- Street Triple 765RS(o)
    Mt25 kadar değerini korumaz bu bir gerçek. Onun dışında ise. Çok seri ve torklu. 120 ye kadar deli dana gibi gidiyor 1. viteste gazla teker yapılabiliyor. Titreşim hala vardır gergin tek silindir makina. Çok teknolojik kaydırmalı debriyaj falan fıstık var. Eski model yıllarında sanırım hararet sorunu vardı diklat etmek lazım yakın bir abim pistte conta yaktı, bu bir tehlike. Sıfır makina alıyorsunuz ama çok sorun yaşayacağınızı sanmam. Garanti uzatma varsa kesinlikle yapın. Stunt tarzı koruma demiri takmanızı öneririm, hem göze hoş geliyor hem de çok iyi koruyor.

    Çok hafif ve kıvrak apaçiliğe çok müsait ama şehir içi yorabilecek bir motosiklet bence. Ben şahsen yüksek cclerde tek silindir sevmiyorum o yüzden tercih etmedim rc390ı. Onun dışında bazı parçaları pahalı olabilir ama çoğu mekanik dominar 400 ile aynı blok olarak bir sorun yaşarsanız veya sarf malzemelerinin ücreti olarak uçarı bir fark olmaz. Ama ktm distribütörü farklı olduğu için servis fiyatı yüksek olabilir.



    Özetle torku ve altlarda alıp götürsün diyorsanız, kıvrak hafif bir makina istiyorsanız, yamaha belediyeciliğinden bıktıysanız gayet mantıklı bir tercih.
    hctprophecy bunu beğendi.

  4. #4
    Yahya0047 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Ağustos 2020
    Şehir
    İstanbul/Bakırköy
    Motosikleti
    KTM Duke 390 - Benelli 125-s
    Yamaha bayisine gittim satış temsilcisi utanmadan bana sahibindenden bak diyor o yüzden mtden vaz geçtim gücü torku frenleri ve teknolojik özellikleri beni çok cezbetti değerini mt kadar korumasını zaten beklemiyorum ama aşırı aşırı fazla zarar ettirmesini de istemem açıkçası motoru dolar bozup alacağım çünkü kullanan arkadaşlarım ktm sürüş zevkinden vs memnun ben de memnun kalırım umarım
    espresso bunu beğendi.

  5. #5

    Üyelik
    08 Eylül 2016
    Şehir
    KOCAELİ
    Motosikleti
    Dominar 400 UG
    Zaman içinde gordugum motor blogunun biraz narin oldugu, benzer motor altyapisinda d400 ug kullaniyorum, ozellikle yag degisim araliklarini uzun tutmamak ve fazla agresif kullanmamak gerekli.

  6. #6

    Üyelik
    06 Ağustos 2014
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    MT25 2016
    sıfır alıp 15-20 bin kullanıp satarsanız mantıklı olur. tek silindir, sıkıştırma oranı fazla km arttıkça götü başı ayrı oynuyor.

    35 binde 2018 rc390’a bindim, şu anda 40 binde mt25 var 2016 model, mt çok daha diri. ktm nin oyuncağı ıvırı zıvırı fazla ama ben kafam rahat binemedim. motorun çalışma sesi bile sorun çıkaracak gibi geliyor.

  7. #7

    Üyelik
    26 Mayıs 2022
    Duke390 cidden beğendiğim bir motor tasarımı vs çok şık fakat titreme gibi sorunu var piyasasıda bi mt25 r25 değil tabiki bende duke almayı düşünüyordum sonradan piyasından dolayı mt25 aldım aralarındaki farkları kısaca yazayım mt25 çift silindir makina ilk devirleri cidden ölü ama 7 bin devirden sonra güzel gidiyor duke 390 ise ver gazı gitsin yavru mt07 diyebilirim 1. Vites gazı sert açarsan tekere alırsın kilosuda gücüne göre çok hafif rahat edersin o konuda oturumu biraz dik geldi bana ve gidonu biraz geniş vites aralıklarıda çok kısa parasına değer mi kişiye göre benim gibi agresif kullanıcı isen değer ama konfor arıyorsan pek tavsiye etmem kısa süreli al sat yapmıcaksan al derim.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)