Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Honda cb 600 f hornet alınır mı ?

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    22 Şubat 2022
    Motosikleti
    Kawasaki z900
    Merhaba arkadaşlar 2012 model 20 bin km'de bir hornet buldum tamamen orjinal. 10 yıl geçmiş üretildiğinden bu yana , aslında yılından çok piyasası var mı bu motoru kullanan arkadaşlar var mı yedek parçası ne durumda ve şu yılda satın alınır mı ? cevaplayan arkadaşlara teşekkürler.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2

    Üyelik
    10 Ekim 2008
    Şehir
    Samsun
    Motosikleti
    Fazer
    Temizliğinden eminseniz,alın tüm yürüyen aksam bakımlarını eksiksiz yaptırın ve keyfinize bakın. Açıkçası cb600f yerine gelen cb650 den daha başarılı buluyorum.
    motoizmir bunu beğendi.

  3. #3

    Üyelik
    25 Ekim 2004
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    Artık Yok...
    Bu kasımda sattım kronik bir sorunu yoktur sadece İngiltere forumlarında orada yağmur çok olduğu için motoruna dışarda bırakanlar olduğu işin oralarda elektrik tesisatına su kaçma sorunu ufak tefek arızalar olmuş ama Türkiye de hiç duymadım

    Motorundan bir zırıltı gelebilir egzantrik zincirinden deniyor çoğunda var onun dışında hakkını vericeksen al güzel kronik sıkıntısı arızası olmayan bir motor .. yedek parça zaten naked grenaj ihtiyacın yok motorda bakımlarını yap ömürlük motordur ..

    Hakkını vererek sürersen 6 litrenin altına kolay kolay düşürmessin yok ben 100cc lik scooter kullanır gibi kullanırım diyorsan 4.5 falan yakanlarıda biliyorum ama öyle süreceksen şahsi fikrim parana yazık sana yazık motora yazık ..

    Onun dışında görüntüsü bajaja çok benzer ortalarda hiç öyle havalı durmaz çok sıradan kalır ..
    Mesela cb250r larda bir cafe racer görüntüsü vardır ilgi dikkat çeker falan bunda onu bekleme iri kıyım pulsar gibi görüntüsü vardır..

    Onun dışında kuvvetli bir ikinci eli yok zaten sanırım onda çok ilgi merkezi oldu ben 50 bine aldım bir sene sonra bu kasımda 70 sattım aradan kaç ay geçmiş şimdide 80-90 civarları..

    Misal ben R25 almış olsam paramı ikiye katlardım ve sattığım kasımdan bu yanada rahat 20-30 daha üstüne koyardı … yani kuvvetli bir pazarı yok onu bil heleki bu yakıt fiyatları böyle giderken yüksek hacime talep hızla düşüceği için çokda hızlı prim genel olarak bütün yüksek hacimler yapmıycaktır nc750 dct ler falan bu kapsamın dışında tabii
    motoizmir bunu beğendi.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)