Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Motorsiklet sanal forum gerçek

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    25 Ekim 2004
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    Artık Yok...
    Arkadaşlar motorsiklet forumları sadece sanal diğer ortamlar gibi değil .. Bizler çoğumuz kortejlerde geçitlerde, festivaller de , saygı sürüşlerinde , yada ortak buluşmalarda bir araya gelen insanlarız hiç birine katılmasan bir yerde motorunu görüp denk gelip biri selam verir biri ..

    Yani çoğumuz sanalda nickler arkasında saklanan insanlar değiliz zaten motorcu adam öylede olamaz.. mesela burda bile benim telefonumda şu forumdaki eskilerden 12-13 kişinin telefonu var misal bazıları ile çok uzun zaman oldu görüşmeyeli ..

    Birde forumun eskiler için diyorum yaş ortalaması arttı ben bu foruma üye olduğumda yaş 24-25 falandı düşünün yaş 42 oldu benim gibi yada bana yakın 37-38 40 45 lerinde olan dolu insan vardır ..

    Yani genç arkadaşlarda demem o ki birbirinize ve birbirimize saygılı olalım bir gün bir kortejde bir sürüşte bir yerde yüz yüze geldiğimizde yüzümüz kızarmasın birbirimizin yüzüne bakacak yüzümüz olsun ..
    Burası teknoloji forumu yada o tür bir forum değilki sadece burdan yazalım .. motorcu adam her daim sokakta caddede hayatın içindedir .. elbet bir gün bir yerde denk geliriz o zaman birbirimizin yüzüne baka bilelim ..
    tommygun, DickName, Kural [ Z ] ve 5 diğerleri bunu beğendiler..


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    Kural [ Z ] - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Ocak 2018
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Bkz. İmza =>
    "Künye" de "Yaş" da gösterilse güzel olurdu. Tabi foruma katılanların yaşını ne derece doğru yazacağı da kendisine kalmış bir konu ama... iyi olurdu. En azından eski üyelerin yaşlarının doğruluğu "Üyelik tarihi" de göz önüne alınıp anlaşılabilirdi. En azından "Profil" de tıpkı imza gibi; "gösterilmesi istenen seçenekler" içinde olmalıydı diye düşünüyorum. Admin' lerin kontrol panelde yapacağı küçük bir genel onayla gerçekleştirilebilir


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)