Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Motosiklete başlayacağım tavsiyeler ve eğitim :)

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    20 Nisan 2022
    Şehir
    Kayseri
    arkadaşlar herkese merhaba, kayseride yaşıyorum öncedende merakım vardı hem aileden dolayı hemde maddiyattan dolayı pekte sürme fırsatım olmadı şuan hem maddi anlamda hemde artık izin yada özgürlük diyebilirsiniz fırsatım var. öncelik olarak tabikide başlangıç motoru olarak bir tavsiye istiyorum sonrasında ise Eğitim maalesefki ülkemizde motosiklete verilen değer ortada araba sürmek istiyorum diyince herkes direksiyon dersi veriyorum diyor ama aynı şey motosiklette geçerli değil sürücü kurslarını gezdiğimde bir sürücü kursundan ''ya zaten buraya motosiklet ehliyeti için gelen herkes zaten motor kullanmayı biliyo yiğenim'' diyor :D komik bir durum güzel tavsiyeleriniz yanında kayseri içerisinde oturup bana yardım edebilecek güzel kardeşlerim ve abilerim varsa çok mutlu olurum ücretli ücretsiz bir önemi yok.
    Ayrıca boy 1.90 kilo 70-73 arası gidip geliyo scooter tarzında motor pek sevmiyorum bu yüzden touring motosiklet mh drift yada nk150 tarzında bir motor düşünüyorum. Önerileriniz tavsiyeleriniz güzel cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
    Hayırlı ramazanlar


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    muyurekli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Temmuz 2021
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Pulsar NS200
    5bin km'lik bir acemi olarak seni az çok anlıyorum. Kurstan bir şey bekleme, ben sıfır bilgiyle gittim adam bana ön freni kullanmayı ikinci vitese atmayı bile göstermedi ve sınavı geçtim :D Ardından motor alıp güzelce devirdim 3 4 kez. Bence paran ve zamanın varsa motor eğitimi al özel bir yerden. Yok benim gibi bodos gireceksen önce geceleri çık, yolu bildiğin yerlerde turla, vitesi düşürmeyi arttırmayı öğren, özellikle yokuş kalkışı çalış. Sorarsan eğer benim tüm devirmelerim park halinde motoru kaldırırken ve yokuşta gerçekleşti :D
    Şimdiden hayırlı olsun, gözünü korkutma.
    Hybrid38 ve espresso bunu beğendiler.

  3. #3

    Üyelik
    20 Nisan 2022
    Şehir
    Kayseri
    Teşekkür ederim tavsiyelerin için her şeyden vazgeçsem bile tek vazgeçmiyecegim bir sevda olarak görüyorum bu işi ;)tek sıkıntı Kayseri'de özel eğitim veren birisi yok kursların yetersiz olduğu sadece para kaldırmak amaçlı gereksiz bir yer olduğunu düşünüyorum. Umarım işi bilen birisinden yavaşça başlayarak öğrenebilirim teşekkür ederim cevabın için ;)
    muyurekli bunu beğendi.

  4. #4
    blueway2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Şubat 2012
    Şehir
    Yollarda
    Hiç bulaşmayın başlamayın bu motor,benzin,yedek parça,bakım fiyatlarıyla geleceği yok.Güzel bir bisiklet alarak bisiklete başlayın


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)