Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

hangisi alt kalite olsa da olur

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    20 Ekim 2021
    hem takip cihazı hem alarm taktırmak istiyorum ikisinide kaliteli taktırıcak bütçe yok o yüzden ikisinden birini kaliteli bir şey taktırmak istiyorum ucuz bir takip cihazına spy5000 taktırmak mı yoksa ucuz model bir alarm ile kaliteli takip cihazı taktırmak mı daha mantıklı (ucuz alarm dediğim çift yönlü olmayan sadece motosiklet hareket ettirilince öten bir model evden duyamabilirim yani o şekil).


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    -Black- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    07 Kasım 2005
    Şehir
    Çanakkale
    Motosikleti
    Suzuki DL650 2014
    Güzel soru. İkisinin de ucuzu, işi bilen birileri için, etkisiz olur herhalde ama önceliği takip cihazına verirdim. Alarm seni uyarmasından çok, dikkat çektiği için etkili olacaktır. (sesi çıkabilirse ) Ayrıca, ileride daha iyisini almak istediğinde, daha az zarar edersin gibi.
    Sentis ad medullis!
    Dengeliyorum.com
    youtube.com/we2strom

  3. #3

    Üyelik
    20 Ekim 2021
    alarmlı takip cihazı daha cazip geldi gerçi şuan ama bilemedim

  4. #4
    tommygun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Temmuz 2015
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Kawasaki Er6F 2008
    Black hocama katılıyorum, takip cihazı bana da çalınma sonrası bulma anlamında daha işlevsel geliyor. Alarm cihazları takılıyken sele üstüne kedi çıksa alarm çalabilir, bu da bir zaman sonra "kedidir kedi" deyip dikkatimizi azaltmamıza yol açabilir.
    TkCruzier ve espresso bunu beğendiler.

  5. #5
    espresso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    07 Kasım 2016
    Şehir
    Trakya
    Motosikleti
    Suzuki Vstrom DL650 XT
    Takip cihazından motoru bulup çalan haydut tiplerden motoru kendiniz geri alacak bilek gücünüz varsa işe yarayabilir. Onun dışında motor çalışdı, hemen polisi aradığınızda hırsızların motoru parçalara ayırması ya da takip cihazını bulup sökmesine kadar geçecek yarım saat içinde seferber olup ani baskınla yakalaması falan gibi şeyler ancak filmlerde olur ya da çok kısa zamanda polislerin hırsızların peşine düşmesini sağlayacak çok yüksek yerlerde tanıdıklarınız varsa olur. Yoksa bana takip cihazı pek işe yarar gelmiyor. Medeni bir ülkede olsak belki.

    Alarm da ancak amatör hırsızları kaçırır. cayır cayır alarm çalsa bile istanbul gibi bir yerde hemen anında siz inmedikten sonra komşular falan aniden bir bıçak yememek için haklı olarak karışmazlar, zaten yarım dakika içinde motoru kaldırıp götürürler alarm çalsa bile faydası olmaz.

    Takip cihazı ya da alarm yerine kesilmez zincirlere ve kaskoya para vermeyi tercih edenlerdenim. Haa yine de ses olsun diye öne fazladan bir alarmlı disk kilidi takılabilir, maksat biri kurcalarsa ses çıksın, amatör hırsızlar cayıp bıraksın, biraz ilerideki dandik kilitli motora gitsin diye.
    TkCruzier bunu beğendi.

  6. #6

    Üyelik
    20 Ekim 2021
    10mm bir zincir kilit ve disk kilit var ek olarak alarm daha mantıklı olur gibime geliyor banada çalınmadan fark edilmesi açısından
    espresso bunu beğendi.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)