Racingleri ingiliz atına ,touringleri ahal tekeye ,naked motorları da köpeğe benzetirim. Lakin yamaha golden dan çok pitbulla evriliyor ,üstelik yüzü hep façalı.
Racingleri ingiliz atına ,touringleri ahal tekeye ,naked motorları da köpeğe benzetirim. Lakin yamaha golden dan çok pitbulla evriliyor ,üstelik yüzü hep façalı.
Güzel benzetme. Benim naked(!) olarak beğendiklerim aslında retro roadster tasarımlar; Triumph Boneville'ler / Street Twin'ler, Royal Enfield Interceptor'lar (yenisi) ve benzerleri. Mesela bu sayfadaki Yamaha ve Indian hariç olanlar çok hoş bence. (Aslında Indian da fena değil de power cruiser sevmediğim için sınıfta bıraktım...)
Yeni nesil transformers tasarımlar pek hoşuma gitmiyor, ısınamadım bir türlü. Şu Interceptor 650 Türkiye'ye gelse ne güzel olurdu...
Yamaha'nın yeni tasarım anlayışı ; gövdeyi her tarafı süper tasarla,kafa tasarımı iğrenç yap.Motosikletin kafasına kese kağıdı geçirip binesi geliyor insanın.
Eski kasa CB1000R kesinlikle guzel bir motosiklet. Zaten dizayn ve uretim Italya. Ama motosiklet tirt.
Bu yeni kasa da hic fena gorunmuyor bence. Lakin gercek su ki MT10 alip kullanacak adam bunun yuzune bakmaz bile. Farkli seviyede motosikletler. MT10SP Avrupali egzotiklere (Monster, Superduke, Tuono) rakip tek Japon. Evet, H2 turevleri mevcut, lakin perhiz yapmadan zor...
gerçekten daha çirkin çok az motosiklet gördüm. Buradan yamahaya bir tebriği borç bilirim
Başıma bir şey gelmeyecekse eğer, ben tasarımı begendim.
yamaha'cı olanlardanım ama test sürüşüne gittiğim 2021 mt09 bile daha güzeldi.
kafa tasarımlarında git gide o heybetini, pulsar rs 200 kafasına benzeten modeller çıkarmaya başladılar.
en son fazer'dan sonra tam tracer'la mest etmişken, yeni tracer'lar için hissettirdikleri şeyin aynısından mt'ye de yapmışlar. hoş olmamış.
Hayatımdaki en iyi sürüşü arıyorum. Yarım kask takıp kanayacağınıza, Full face kask takıp terleyin. En iyi motosiklet, sahip olduğunuzdur.
Ya ben yaşlanıyorum yada yeni çıkan modeller git gide çirkinleşiyorlar.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)