Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

HNDA İNTEGRA 750 İLE TRIUMPH TİGER 800 XR TAKAS?

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    Mallaca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    17 Ekim 2019
    Şehir
    BURSA
    Motosikleti
    BMW R 1250 GS ADV
    Arkadaşlar,

    2014 Honda İntegra 750 motor sahibiyim. 46K Km de. Sıkıntısız ve aksesuarlı. 961082742 ilan no dan görülebilir. Tiger 800 XR 2016 Model 37K da ki bir motorla takas sizce mantıklı mı? Biliyorum sınıfları farklı. Artık vitesli motora geçmeyi düşünüyorum. Allah kaza bela vermez ise 5-6 yıl kullanacağım.

    Triumph ların ikinci eli yavaş, parçaları biraz geç tedarik ediliyor. Fakat satılmayacak motor yoktur. Eşimle uzun turlara çıkıyorum. 95 Hp ve 3 silindir ile daha rahat bir yolculuk olabileceğini düşünüyorum. Çok etli ve baba görünüyor.

    Biraz bekleyip Suzuki DL 650 (2017 Model teknoloji tamamen farklı)de aklımda aslında.

    Tecrübeli arkadaşların al veya alma konusunda yardımlarını bekliyorum.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    Kocaeli İl Temsilcisi Ezio41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    19 Ağustos 2013
    Şehir
    Kocaeli
    Motosikleti
    2016 Yamaha XJ6 Diversion F ABS
    Merhaba. Birebir mi takas olacak yoksa fark verecek misiniz? Tiger'in fiyatı nedir? Sizin bütçeniz toplam ne kadar? Daha önce vitesli tecrübeniz oldu mu? İlk vitesli olacaksa biraz sorun olabilir gibi alışma süreci ama İntegra ile tecrübeniz bayağı var sanırım.
    Honda CBF 150 < Kawasaki Z 250 SL < Yamaha MT-25 < Yamaha XJ6 Diversion F

  3. #3
    Thracian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    11 Haziran 2012
    Şehir
    Lüleburgaz-Bursa
    Tiger 800 XR'ı hiç kullanma fırsatım olmadı.Ama internetten okuduğum yorumları ve aletin 3 silindir olmasını da göz önünde bulundurursak V-Strom'a göre gaz tepkisi daha sert,daha torklu bir alet olduğunu tahmin ediyorum.

    V-Strom 650 'yi test etme imkanım olmuştu.Gaz tepkisi lineer,genelde sakin huylu olmasına rağmen gazı çevirdiğinizde giden bir alet.Ağırlığını pek hissettirmiyor.İnsanı zorlamayan yormayan bir sürüşü vardı.

    Servis ve yedek parça olarak Triumph marka olarak biraz daha egzotik tarafta kaldığından doğal olarak Suzuki'ye göre daha sıkıntılı büyük ihtimal.Genel olarak bütün markalar göz önünde bulundurulduğunda servis ve yedek parça konusunda ülkemizde en iyi markalar(kötünün iyisi) Honda ve Yamaha sanırım.

    Üçüncü bir seçenek Yamaha Tracer 700.Kalıp olarak biraz ufak tefek,torku gücü gayet yerinde,hafif,gaz tepkisine alışınca kullanması o kadar da zor değil.Servis bakımdan diğer iki motosikletten daha avantajlı,piyasası hareketli sayılır.

    Son olarak @Ezio41 dediği gibi ilk kez vitesli bir motosiklet kullanacaksanız özellikle Tiger sizi biraz zorlayabilir.Bir de hiç kimse size al yada alma diyemez.Sadece modellerin artılarını eksilerini söyler.Mesela mantıklı olan V-Strom'dur ama siz Tiger'a aşık olmuşsunuzdur.Olumlu-Olumsuz yönlerini değerlendirip siz kendi seçiminizi yapacaksınız.
    Ezio41 bunu beğendi.

  4. #4
    F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Haziran 2010
    Şehir
    sakarya
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    tiger 800 daha önce kullandım o zaman bende de nc vardı gerçekten farklı dünyalar motosiklete iş için değil de hobi için biniyorsanız tavsiye ederim triumph pişman etmez


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)