Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

CBR250R kontak tarafından ses geliyor

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    18 Mart 2021
    Arkadaşlar kolay gelsin 2017 model cbr 250r sahibiyim ilk başlarda sıkıntı yoktu fakat şuanda bir sıkıntı var 5 5 bucuk bin deviri geçtikten sonra hangi viteste olursak olayım bu devirleri geçtikten sonra kontak tarafından anahtar şıngırtısı gibi ses geliyor ama öyle böyle değil bu ses titreşim sesi ve bu titreşim elciklerde bile hissediliyor rahatsız ediyor öyle söyliyeyim sıkıntısı nedir acaba ne yapılması lazım kontakmı değişicek bilen veya yaşayan varsa anlatabilirmi ne yapılabilir motorcular işten kaçmak için yeni kontak felan diyorlar yok yeni kontak getir takalım yapması uzun sürer felan kaçıyolar işten nedir acaba ?


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    Kural [ Z ] - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Ocak 2018
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Bkz. İmza =>
    Ön grenajların sökülmesini, kafa demiri bağlantıları ile ön mesnet bağlantı civata/somunlarının torkunda tekrar sıkılmasını öneririm.

  3. #3
    Alper600RR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    17 Mayıs 2019
    Şehir
    İstanbul
    Tahminimce gidon boşluğunu aldığımız yerin orda böyle bidon kapağına benzer metalden bir bir parça vardir ağzı assagiya bakar ki iceri su girmesin etrafından süzülsün diye. Sanirim motorun devri yükseldikçe metal metale titreştiği için anahtarlari birbirine vurur gibi ses gelir. Dediğim parçayı gidon bağlantı yerinden bul sonra seyir halinde o parcaya parmağını tutarak sesin geldigi devire getir olmaz ise başka seceneklere bakalım.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)