Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

ninja 250 r

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    29 Ekim 2020
    merhabalar bu benim 2. motorum alalı 1 hafta oldu su soğutmalı motora yeni geçtim motorun gidişinde bir problem yok fakat çok hızlı kullanmadığım zaman hararet göstergesi fırlayıp gidiyor 2 gün önce 120 lere çıkıp birkaç dakika seyir ettikten sonra düzeliyordu fakat şimdi oda fayda etmiyor yetkili servis biraz uzakta başka ustaya da yaptırmak istemedim ki servislik bir durumu var mı bilmiyorum şimdi bu durum normal bir durum mu yoksa değişmesi gereken bi yerler varmı alırken ustalar baktı problem yok dediler bilmediğim için soruyorum yardımcı olur musunuz


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    Osm@n - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    16 Ekim 2015
    Şehir
    Kastamonu
    Motosikleti
    KTM DUKE 250 - 2016
    Motoru yolun gölgeli yerlerinden sür. Faydası olur.

  3. #3
    tommygun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Temmuz 2015
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Kawasaki Er6F 2008
    Muhtemelen aldığınız motorun soğutma sıvısı hiç değişmemiştir daha önce. Soğutma sıvısını yenileyip radyatör önündeki sinekti,çamurdu pislikleri çok yumuşak bir fırçayla temizleyebildiğiniz kadar zorlamadan temizlerseniz iyi olur. Bu işlemlerden sonra tekrar kontrol etmenizi öneririm. Motor yağının eksik ve eski olması da motosikletlerde ısının artmasına neden oluyormuş diye okumuştum ama teknik bilgim yok. Doğrusunu bilenler daha iyisini söyleyecektir.

  4. #4
    cıbılduck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Aralık 2019
    Motosikleti
    Monster 696
    Ninja 250r'lar adam gibi bakım yapılmayan, biraz alınıp sürülüp satılan motorlar. CBR125'lerden hallice. Sıvılarını değiştirin, bakımlarını yapın çiçek gibi olsun. Hararet konusunda eğer motorda absürt bi sıcaklık yoksa sensörde problem olabilir.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler