Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Trafik terörü

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    Proust 1912 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    07 Ocak 2021
    Şehir
    Çorlu/Tekirdağ
    Motosikleti
    RS200
    İki gün önce şahit olduğum bir olayı anlatacağım. Olay d 100 karayolunda meydana geliyor. Sağ şeritte bir motorsiklet 50-60 km hızla ilerliyor, artçısı da var fakat artçıda kask bile yok. Motorsikletin arkasında, fabrika çalışanlarını taşıyan bir servis aracı ilerliyor fakat böyle bir denyoluk olamaz. Durmaksızın motorsiklete selektör atıyor, kornaya basıyor, dibine kadar yanaşıyor. Sabrına güvenen insanı bile çileden çıkaracak bir taciz. İyi ki motor sürücüsü soğuk kanlıydı da paniğe kapılıp, o kalabalık ve hızlı akan trafikte yanlış bir hamle yapmadı.
    Bu ülkede motorsiklet sürücüsü kimseye yaranamıyor. Aracını; araba gibi kullanınca ayrı sorun yaşıyorsun, aralardan derelerden sürünce farklı sorunlar yaşıyorsun. Sürekli motorcuların ikircikli söylemleri tartışılıyor fakat araba kullananların da bundan aşağı kalır yanı yok ne yazık ki
    espresso, 1996furkan ve birbilent bunu beğendiler.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    arndiol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    17 Nisan 2018
    bölünmüş yollada sağ şeritte 30 km min. hıza kadar kullanabilir, ki 60 km hız az bir hız da değil.

    servis şöförünü firmasına sikayet etmek lazım plakayı aldıysanız

  3. #3
    erkanzdemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Mayıs 2007
    Şehir
    Ekmek Kocaeli / Memleket Eskişehir
    Motosikleti
    versys650
    Eğitim politikası trafik terörünün birinci üreticisidir.

  4. #4
    Yunus Özbek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    18 Ekim 2020
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Bajaj Dominar D400 2023 & Kanuni Mati 125 2023
    Ben trafikten hızlı gittiğim için bu tip şeylerle karşılaşmıyorum. Yol boşsa ve şehir içi değilse 120 den aşağı düşmem daha da çıkarım.

  5. #5
    1996furkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Ağustos 2019
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    CF MOTO 250CLX
    Bu sabah benimde başıma ufak bir şey geldi

    Trafik kilit önümde bir motorcu arkadaş onu rahatsız etmeden arkasından ilerliyorum trafikte tam açılma derecesine geldi markasını bile hatırlıyamadığım bir kazma arkamızdan dat daaaat korna basıyor lan dur trafik yeni açılıyor el hareketi ile anlatmaya calıstım herife şeridimde devam ediyorum aptal herif yol ayrımında dibime kadar girip yan yola girdi bastı gitti 30 saniye ağzıma geleni saydım sonra sanki hiç bişey olmamış gibi yoluma devam ettim velhasıl kelam böyle aptal insanlara ne kadar bişey anlatsan ne kadar tepki gösterirsen göster aptallığından vazgeçmez o olmayan beyninde aptalca kendini haklı çıkartacak bir bahane bulur umursamamak gerek :D

  6. #6

    Üyelik
    26 Mart 2018
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    2022 Suzuki V-Strom 650A
    Evet katılıyorum, sorun zeka geriliği. Birkaç sene önce çalıştığım firma servisinin sürücüsü bildiğin geri zekalıydı. Nasıl ehliyet alabilmiş olduğunu halen çözebilmiş değilim. Bunlar hep protein ve iyot eksikliği...
    ufoz bunu beğendi.

  7. #7
    tommygun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Temmuz 2015
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Kawasaki Er6F 2008
    Ne acı birşey yahu, ülkemizde trafik dahil hiç bir konuda nezakete, kibarlığa ya da zayıflığa yer yok. Az biraz acizlik gösterene çullanıyoruz. 50-60 ile giden artçılı arkadaş bu örnekte hız yapmadığı / yapamadığı için zayıf görünüyor, servisi kullanan Neanderthal de aracından kaynaklı kuvvetli. Eğitim ve bilinç oluşturmakla çok zor bu işler.
    ufoz ve espresso bunu beğendiler.

  8. #8
    atalayalper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    07 Şubat 2018
    Şehir
    İstanbul - Ulus
    Motosikleti
    CFMoto NK250
    Ülkede üniversitede profesör olan adamla yukarıdaki örnekteki hanzonun buluştuğu tek ortak platform maalesef TRAFİK. Durum böyle olunca ortaya mükemmel görüntüler ve yaşanmışlıklar çıkıyor. Camından dışarı boş sigara paketi veya 0,5'lik pet şişe atan balgam sallayan yoldaki kadına kıza sözlü tacizde bulunan adamla ben trafikte neyi konuşarak halledeyim abicim?
    Benim için ağaçlar, şakıyan kuşlar, doğadaki ve sokaktaki hayvanlar bu insanımsı yaratıklardan çok ama çook daha değerliler. Bu yaratıkları sinirlendirmeyin bilerek çarpıp sonra kaçıyorlar aman diyim uzaklaşın bunları görünce keza kendilerini belli ediyorlar anlarsınız zaten.
    espresso, ufoz ve allegromod bunu beğendiler.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)