Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Vurup Kaçtılar ! Ne yapmalıyım ?

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    19 Temmuz 2015
    Şehir
    Istanbul
    Öncelikle herkese selamlar.
    19 Mayıs Saat 18:13 sularında Beylikdüzü Beko Durağında bulunan İstikbal Mağazasının yanında bulunan Petrol Ofisi'nin giriş yolunda beyaz araçlı şahıslar motorla seyir halindeyken vurdular ve motorla yere düştüm ayağım motorun altında kaldı. İnanın ayağım koptu sandım oanın şokuyla. Şahısların arabadan inip " Biz yapmadık taksi önümüze kırdı " dediler. O an tamam ambulans ve polis geliyor. İfade verirsiniz dedim. Yabancı uyruklulardı.Sağolsun çevredekiler yardıma koştu. 112 geldi. Ve ilk kontrolleri yaptıkta sonra hızlıca beni hastaneye götürdü. Fakat ambulans ekipleri bana müdahaleyi yaparken görgü tanığının biri vuranların arabaya binip kaçtığını ve plakasını aldığını söyledi. Plakayı aldık. Hastanede müdahale yapılırken hastane güvenliği geldi " Medicana" ifade aldı. Yapılan tetkiklerde ayak bileğimde ufak bir çatlak olduğu ve poliklnk önerildi. Ben hastaneden taburcu olurken güvenliğe neden polis ifade almadı yaralamalı kaza dediğimde ya aradık ama gelmediler siz gidin dediler. Neyse gittim karakola. Olay yerine polis gelmiş ama raporlar sistemde çıkmıyor. Motorumda kayıp. Nereye çekildiği sistemlerde çıkmadı. Aradan 24 saat sonra gözüktü. Benzinlikten kamera kayıtlarınıda aldık. Fakat plaka gözükmüyor kaza anı var sadece. Şimdide motoru almaya gittik. İkitelli trafik şubeye başvurmam gerektiği söylendi.Yarın trafik şubeye gidip kağıt alıcam. Aradan 5 gün geçti hala bir sonuç yok. Savcılığa şikayet edin diyorlar. Adamların kaötığına mı yanayım. Hadi cana gelmesin mala gelsin ama motorumun masrafına mı yanayım. Emniyetin ilgisizliğine mi yanayım. Çok üzgünüm 3.sınıf vatandaşı gibi hissediyorum. Şu an bir hiçim öyle düşünün. Yarın evraklarımı alıcam motoru alıcam sonra savcılığa suç duyurusunda bulunucam. Ayrıca plakayı verende yanlış vermiş. Plaka kamyona ait cıktı ama bana beyaz fiat egea vurmuştu. Benzinliktende kamera kayıtlarını aldım. Taksiyi suçlamıştı ama taksinin olayla alakası yok direk sol şeritten ani bir kararka benzine girmek istediler taksici ani frenle kurtarıyor ama ben kurtaramadım Çok üzücü bir durum ne yapıcam bilmiyorum. Kazasız sürüşler


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    29 Haziran 2020
    Şehir
    zonguldak
    Motosikleti
    duke 390
    Tanidik bir avukattan yol yordam icin fikir alsan iyi olur
    espresso bunu beğendi.

  3. #3

    Üyelik
    23 Kasım 2020
    Şehir
    ist/bahcesehir
    Motosikleti
    cb250r
    cok gecmis olsun. ulke ulke degil dingonun ahiri. Okurken bile sinirlerim yerinden oynadi. Suanki ruh halinizi hayal dahi edemiyorum.

    @Atincozkan'in dedigi gibi bi abukattan tavsiye alin, hicbirsey cikmayacaksa (cikacagini sanmiyorum) bos yere ugrasip sinirlerinizi daha fazla yipratmayin.
    maktama ve espresso bunu beğendiler.

  4. #4
    arndiol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    17 Nisan 2018
    Cok gecmiş olsun. burası Muz cumhuriyeti.

  5. #5
    SuleymanE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    21 Mart 2015
    Şehir
    Bursa
    Motosikleti
    Yamaha Tracer 900 / Xpulse 200 4v
    Çok geçmiş olsun. Biraz klasik bir teselli gibi olacak ama en azından hayattasınız, bu bile sevinmeye yeter, o sebepten kafanıza çok takmayın. Siz iyileşmenize bakın, mal mülk çalışarak zamanla yine kazanılır.

    Yapılacak şey öncelikle aracın plakasının tespit edilmesi olmalı. Bir avukata başvurun, o sizi yönlendirecektir. Çevredeki mobese kayıtlarından aracın plakasına ulaşılırsa araba sahibine dava açabilirsiniz. Moralinizi bozmak gibi olmasın ama plakayı yazan belki doğru gördü ama plaka sahte de olabilir. Siz yine de bir avukatla görüşün.

    Ülkede güvenlik namına hiçbir şey kalmadı. Geçenlerde polisi aradım, yaşadığım semtteki okulun önünde madde çektiği belli kafası milyon olmuş birisi vardı. İster inanın ister inanmayın polis gelene kadar bekleyeyim diyerek 40dk bekledim, ne gelen oldu ne giden. Madde çeken şahıs hafiften ayıldı, sağa sola sallanarak gitti...
    Üstelik karakol da yürüyerek 30dk mesafede, dikkatinizi çekerim !!!

    Velhasıl yeniden çok geçmiş olsun, inşallah en kısa zamanda iyileşirsin.
    espresso bunu beğendi.

  6. #6

    Üyelik
    13 Haziran 2016
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    falcon flash 100
    Bu işleri kovalayan avukatlık büroları var. Her halde sigorta şirketlerinden veya acentelerinden kaza yapanların bilgisini alıyorlar hemen damlıyorlar abi biz yardımcı olalım diye.

    Bir iki acenteye sor telefonlarını onlar yardımcı olur.
    espresso bunu beğendi.

  7. #7

    Üyelik
    19 Ocak 2016
    Motosikleti
    Yamaha MT-25
    Motor kazalarının en büyük handikapı bu. Seni paketleyip ambulansa koyup götürüyorlar. Yanında kimse olmuyor, suçlu taraf kendine göre ifade veriyor, polis ayrılıp gidiyor. Sonra uğraş dur.

    Beko durağı bölgesinde mobese veya ibb trafik kameraları var. Oradan plaka bulunabilir.

    Motor kazalarında hayattaysanız, mutlaka plaka almaya çalışın. Olay dağıldı mı bitti gitti.

    Hastane de sonradan para almak için poliklinik önermiş. Oysa trafik kazası ile gittiniz, bedavaya çatlak için tedavi etmesi gerekirdi. Şimdi polikliniğe gitseniz 2.000 TL paranızı alırlar. Trafik kazası ile gittiyseniz, hayattaysanız mutlaka trafik kazası ile giriş yapılıp, para ödenmeden hastaneden ayrılmak gerekir.

    Ayak koptu sen ne plaka, hastane diyorsun demeyin. Sonra insan böyle sinir oluyor
    espresso ve SuleymanE bunu beğendiler.
    “Bir delil ile 40 alimi yendim; ama 40 delil ile bir cahili yenemedim.” Mevlana

  8. #8
    espresso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    07 Kasım 2016
    Şehir
    Trakya
    Motosikleti
    Suzuki Vstrom DL650 XT
    Avukatınız olsun yanlış işlem yapmayın, savcılığa zaman geçirmeden suç duyurusunda bulunursanız savcılık çevredeki kameraların da incelenip plakanın tespitni polislerden ister. O zaman belki bulunabilir. ama avukat olmadan kendi başınıza çetrefilli hukuki süreçlerde hata yaparsanız hiç bir şey çıkmama ihtimali büyür, avuktlar en azından bilir durumu.
    SuleymanE ve Mr.wind bunu beğendiler.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)