Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Honda CRF 250L - SM için Jant tavsiyesi.

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    ZamboKage - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    18 Ağustos 2013
    Şehir
    Muğla/Milas
    Motosikleti
    SATILDI.
    Merhaba arkadaşlar, uzun bir süredir forumlarda yoktum malum hayat koşuşturması umarım bu sürede herkes iyidir sağlığına, ailesine bir sorun gelmemiştir.
    Geçen sene Mayıs ayında Honda CB650F imi malum pandemi şartları dolayısı ile satmak zorunda kaldım , yakın çevremden uyguna bir crf 250 l buldum ve aldım neyse. 1 senedir ortalama 7 bin km dişli lastikle asfaltta sürdüm lastik ömrünü doldurdu artık , tekrar dişli lastik almak istemiyorum arazide pek işim yok açıkçası. Eskiden beri içimde supermoto almak vardı hiç nasip olmadı elimde hazır cross var bir jant lastik alayım çevireyim dedim demez olaydım Excel supermoto jantına baktım 10 bin ile 18 bin arasında fiyatları mevcut. Çevremden aldığım tavsiyeler sonucunda R25 jant tavsiye ettiler biraz araştırdım güzel sonuçlar alanlar var. Sizce böyle bir değişim mantıklı mı yoksa yarı asfalt yarı cross lastiği takıp yoluma mı bakmalıyım.

    Şimdiden herkese iyi forumlar.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    Kural [ Z ] - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Ocak 2018
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Bkz. İmza =>
    Hiç uğraşmaya gerek yok, bedavaya yakın ve kusursuz şekilde halledebilirsiniz. Tek yapmanız gereken CBR250R jant lastik takımını ikinci el olarak almak. Janta uyumlu burçlarını, arka kaplini ve kaplin lastikleri ile dişlisini de alırsanız büyük ihtimalle tek masrafınız lastikler kalacaktır. Yine de biraz araştırın derim.

    Tabi ki kaliper ve disk uyumları, amortisör sertil değişikliği için en azından amortisör yağı ve viskozitesinde değişiklik, arka amortisör sertliğinde değişiklik, zincirde bakla düşümü veya zincir değişimi gibi ekstraları da gözden çıkarmanız gerekecektir.

    CRF250L kullanıcısı olarak; bunların yerine asfalt tipi lastik seti alıp arka dişliyi iki diş küçültüp ön amortisörleri biraz sertleştirseniz daha çok keyif alabilirsiniz gibime geliyor.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)