Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
4. sayfa BirinciBirinci ... 234

Honda NC 750x vs Triumph Tiger 850 sports fiyat benzer, kalite?

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #61
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    06 Kasım 2019
    Alıntı furkanguvenc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Böyle bir bahane olamaz hocam koskoca Honda bu teste motor açmamak nedir? Bahsettiğim motor da CBR1000RR-R değil yani. Triumph bile Tiger 850 ve Trdent'i teste açtı.
    Hayirdir furkan siklembir i gozden mi cikardin yoksa

    Nc alinir ben sana diyim,test edersen alirsin,kocaman motor bir kere uzerinde siritmassin dogru tercih olur..hayirli olsun simdiden


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #62

    Üyelik
    24 Aralık 2019
    Motosikleti
    Yamaha MT09 2021+yadea g5
    Alıntı Kivancse adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Baştan söyleyeyim, uzun yıllardır motosiklet kullanıyorum, ancak çok fazla iddialı yorumlar yapamıyorum. Ama hissettiğim bir nokta şu: bazı açılardan NC abartılıyor gibi geliyor bana ve diğer markalara da haksızlık yapılıyor bence. Yani NC dayanıklı sorunsuz, Tiger sorunlu mu? dayanıksız mı? Zaten bu marka kaliteli ise sağlamdır da, dayanıklıdır da, sorunsuzdur da, aksi ise zaten kaliteli değildir (bilmiyorsam düzeltin, genel mantık olarak yaklaşıyorum.)Her motor arızalanır önemli olan servis ve parça desteği. Triumpta bundan emin olamıyorum. Tamam sitesi var her şey alınır da, 15 gün bekleyeceksek bu da problem. Triump tiger 850 sport inceliyorum all rounder diyor, pratik diyor, şehir içi gideceksen git, gezeceksen gez diyor yani her ihtiyacına cevap verir diyor (tabi bilmiyorum ne kadar gerçekçi). Bu durumda arada gerçekten kalite farkı var ise o fiyat farkına değecekse verilip o alınır. Ben bunun cevabını arıyorum açıkcası. Acaba %20 fiyat farkı kafadan olmasaydı gerçek fiyatı çok daha düşük olacaktı NC nin. Gerçek kalitesi o fiyat mıdır? Bu konuda aydınlanmayı çok istiyorum açıkcası.

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 10:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:04 ----------

    Merhaba
    Evet yılda şehir içi 20.000 km falan yapıyorum. Yılda ortalama yazları 3 defa izmir veya bodrum yapıyorum. Bu durumda yine tercih NC mi olur?

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 10:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:07 ----------

    Yurt dışı sitelere bakıyorum. Tiger 850 sport u BMW F750 Gs hatta F900 xr ile bile karşılaştırıyorlar.
    dedğiniz gibi rakipleri bu motorlar.hızlı lüx performanslı seyahat motorlarına giriş diyebiliriz.tiger serisi ülkemizde en tutan triumph modeli diyebiliriz ordan bi artınız var.hondanın sorunsuz olmasıın sebepleri + larını baya götürüyor.örneğin çok düşük beygir gücü yada otomobiller kadar devir çevirebilen bir motor.zaten az devir = az sorun az tüketim adam burada niyetini belli ediyor.bu arada nc750 gibi bir motosiklet ben hatırlamıyorum piyasa anormal olan nc serisidir diğer motorların tezatı kalıyor.nc 750 ile ilgili bir durum yok fiyat olarak tüm asyadan gelen motosiklerler şu anki ederinin çok ama çok üzerinde fiyatlara satılıyor.ben bu durumu fırsat olarak görüyorum o yüzden avrupalı motorlara daha yakınım.benimde hedefim şu an ducati 937 kısmetse ona doğru yürücez ama euro oldu 10 tl bakalım neler olucak.kendi düşüncem eğer tiger 850 modelini 120.000 tl ye veriyorlarsa havada karada alın bayram edersiniz.açın izleyin de tanıtım test sürüşlerini videodan bile aralarındaki fark gözükücek.nc 750 75.000 tl tiger da 120.000 tl olsaydı zaten bunu tartışmıyorduk
    Kivancse bunu beğendi.


    REKLAM ALANI
4. sayfa BirinciBirinci ... 234

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler