Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Sağlık hakkında önemli bir konu, Amerika

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    Kerem34_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    31 Ekim 2020
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Mt-25 ABS
    Normalde forumlarda konu dışı başlıklar açmayı hiç sevmem fakat benim için önemli bir konu, rahatsız olan arkadaşlardan şimdiden özür dilerim.

    Ailemden sayabileceğim kadar yakınım olan bir dostum tüm vücudunu etkileyen mide, bağırsak problemleri yaşıyor. Buradan bir doktorun önerisiyle Amerika merkezli bir firmanın ilacını kullanmaya başlamıştı. Vücudundaki yaralar, rahatsızlıkları azalmıştı bu ilaç sayesinde. Fakat korona pandemisi çıktığından beri adamlar yurt dışına gönderim yapmıyorlar kargo, gümrük sıkıntıları yaşadıkları için, malum korona olduğu için de çevremizden yurt dışına giden sayısı çok azaldı.

    Elinde çok az bir stok kaldığını biliyorum, belki bu ayı zor çıkartır. Tedavinin devamlılığı için çok ara vermemesi gerekiyor. Çok kişiye sorduk ama korona yüzünden gelip giden sayısı çok çok az çevremizde.

    Aramızda birkaç ay içerisinde Amerika'ya gidip gelecek, Amerika'dan Kanada'dan İngiltere'den Yeni Zelanda, Avustralya veya Norveç'ten (Şu an için bu ülkelere satış yapıyorlar) Türkiye'ye gelecek olan ya da yardımcı olabilecek eşi, dostu, tanıdığı gelecek olan var mı?

    Masraflar konusunda aklınıza hiçbir şey takılmasın, Ben buradan internet üzerinden satın alabiliyorum. güven açısından da şu ana kadar getirilen kutuların resmini atabilirim. Zaten Google'a yazınca hakkında incelemeler, satış sayfaları çıkan bir ilaç.

    Yardımcı olabilecek olan varsa buradan veya özel mesajdan ulaşabilir mi? Konu dışı yazdığım ve verdiğim rahatsızlık için de tekrardan özür dilerim.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    recaip - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    11 Kasım 2020
    Özel mesaj attim
    Gelmediyse sen bana yolla cevap veririm

  3. #3
    Kerem34_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    31 Ekim 2020
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Mt-25 ABS
    Geldi cevapladım, teşekkür ederim.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler