Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

İRON 883 ARKA LASTİK

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    Alper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    19 Ekim 2012
    Şehir
    İSTANBUL
    Motosikleti
    HARLEY DAVİDSON İRON 883
    Selam arkadaşlar bir sorum olucak bilen yardımcı olucak arkadaşlardan destek bekliyorum.

    İron 883 2015 model motorumun lastıklerını değiştirme zamanım geldi ön arka , 140 arka lastıgım var ve bence motora gore kucuk bır arka lastiği var ve yeni arka lastiği 160-170 civarı takmak ıstıyorum lastıkcıye sordugumda takılabılır dedı performansı etkiler viraj etkıler gibi konustu sizinde fikrinizi almak ıstiyorum. teşekkürler şimdiden


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    mertarik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Mart 2018
    Şehir
    İzmir
    Motosikleti
    Harley Davidson Street Rod 750
    konu hakkında bilimsel bilgilerim olmamakla birlikte, bu şekilde bir işlemin motosikletin virajlarda geometrisini değiştireceği için az da olsa olumsuzluk yaratacağını düşünüyorum. eğer sürüşünüzden hali hazırda memnunsanız bence orijinal ebadıyla kullanmak daha doğru. bahsettiğiniz değişim aslında küçük bir değişiklik ama yine de aklınızda bulunsun, şüpheniz varsa yaptırmayın, her zaman için önce güvenlik.
    LIVE TO RIDE RIDE TO LIVE

  3. #3

    Üyelik
    17 Haziran 2014
    Şehir
    Kocaeli
    Bu tip motosikletler performans olarak sınırlarda kullanılmadığı ve görselliğin de ön planda olduğunu düşünerekten jantın kabul ettiği maks ebat lastik takılabilir diye düşünüyorum. Neticede adamlar arka jantı değiştirip 250-300 ebatta arka lastik takıyorlar cruiserlara.

  4. #4

    Üyelik
    21 Aralık 2008
    xl low'da 140'dan geniş lastik istediğinizde kasnağa çok fazla yaklaşıyor.140'dan büyük lastik taktığınızda sadece lastik genişlemiyor taban düz olmadığı için yüksekliyor'da.artçı ile sürüşte çamurluğa sürtmesin?mesela zincir tahrik ile 160'a kadar genişletebilirsin.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)