Çaldıkları motosiklet kasklarını internette satan şahısları polis kıskıvrak yakaladı.

İstanbul Ataşehir'de aldıkları sipariş üzerine motosiklet kaskı çalanlar ve bu kaskları internet üzerinden satan kişiler tutuklandı.

Ataşehir'de motosiklet kasklarını çalarak internet üzerinden satışını yapan şahıslar polis tarafından yakalandı. Şahısların sipariş üzerine kaskları çalarak bir kişiye verdikleri, kaskları alan kişinin de internet üzerinden kask satışı gerçekleştirdiği tespit edildi.

9 ADET MOTOSİKLET KASKI ELE GEÇİRİLDİ.

Ataşehir'de Haziran ayında 7 farklı motosiklet kaskı hırsızlığı gerçekleşmesi üzerine polis ekipleri harekete geçti. Polis, şüpheli şahısların çaldıkları motosiklet kasklarını internette bulunan bir uygulama üzerinden Fatih G. (38) isimli şahsa sattıklarının tespit etti. Fatih G., isimli şahıs 14 Haziran tarihinde Kadıköy'deki ikametinde yakalanarak gözaltına alındı. Şahsın ikametinde yapılan aramada; toplam 9 adet motosiklet kaskı ele geçirildi.

16,20,21 YAŞINDAKİ GENÇLERE ÇALDIRIYORDU

Çalışmaların devamında, Fatih G., isimli şahıs bu kaskları A.B. (16), Atakan Yasin U. (20) ve Berat Y. (21) isimli şahısların kendisine sipariş üzerine çalarak getirdiklerini ve kendisinin de bu kaskları internet üzerinden sattığını söyledi. Bunun üzerine şahıslar aynı gün içerisinde Fatih G.'nin ikameti yakınlarında hırsızlık yaptıkları otomobil ile birlikte yakalandı. Şahısların otomobilinde yapılan aramada 5 adet çalıntı olduğu düşünülen motosiklet kaskı ele geçirildi.Adli makamlara sevk edilen Fatih G. hakkında adli kontrol hükümleri uygulanırken, A.B. (16), Atakan Yasin U. (20) ve Berat Y. (21) isimli şahıslar ise tutuklanarak Ceza İnfaz Kurumu'na teslim edildi.

Kaynak: Haberler.com

1FVPWN.jpg

Ekli dosyalar

• kask-hirsizlari-yakalandi.jpg
    kask-hirsizlari-yakalandi.jpg
    57.2 KB · Görüntüleme: 17,186
Moderatör tarafında düzenlendi:
Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Ls2 için hırsızlara "İlle de bu kaskı istiyorum" diye sipariş geçen kişiyi çok merak ediyorum.

Kask çalanı bul, motor çalanı bulama. Ya doğrudan ihbar gelmiştir, ya da başka bir şeyi kovuştururken saptamışlardır.

Motosikleti
Honda CBF 250
Haberde 9 diyor masa da 14 kask var. Ekonomiyi de böyle hesaplıyor buniar :)

" aldıkları sipariş üzerine motosiklet kaskı çalanlar "

Bu ne biçim bir sektör ya :cherry:

Adamlara sorsan " hizmet sektöründe faaliyet gösteriyoruz, müşteri memnuniyeti 1. önceliğimiz " falan mı diyor ? :flower:

taş çatlasın 6-7 bin liralık ikinci el kask var masada. üç kuruş para için için hapse girmek göze alınır mı ya

Anladığım kadarı ile son kullanıcı sipariş etmiyor.Satacak adam bana kask çalın diyor onlarda çaldıkları kaskları adama veriyorlar adam ikinci el ilan açıyor.Siparişe göre nerede istenilen kaskı bulup çalacaklar.

Bu arada azmettiren serbest çalanlarımı atmışlar içeri sadece.

Son düzenleme:
taş çatlasın 6-7 bin liralık ikinci el kask var masada. üç kuruş para için için hapse girmek göze alınır mı ya

hapse girmiyorlar ki, sıkıntı burada zaten. savcı salıveriyor bunları. en kötü hakim hükmün açıklanmasının geriye bırakılması kararı veriyor bunlar yine ellerini kolları sallaya sallaya çıkıp gidiyorlar yine.

benimde festivalde çalınmıştı üstünde eken kameramda vardı o gün bugün kaskı yanımdan ayırmıyorum

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
benim eldiveni çalmışlardı, zaten çöpe atacaktım son günlerini yaşıyordu. mal sahibi olmak bir dert, olmamak ayrı bir dert işte.

Vizyonsuzluğun bu kadarı. Sıfırı 200 lira olan kaskın ikinci eli 50 lira bile etmez. Motosikletin üzerinden çalan çocuk, bunların çete lideri, toplu siparişi veren ve kaskları satan eleman hepsi uğraşıp vakit harcayıp sonuçta 50 liralık hırsızlık yapmış olacaklar. Bu kadar kişi bununla uğraşacağınıza namusunuzla çalışın 10 katını kazanırsınız zaten.

Adamlar branşlama yoluna gitmiş. Motosiklet değil kask hırsızlığında uzmanlaşmışlar, enteresan. "Kask işi! bizden sorulur" diyorlardır herhalde kendi iş ortamlarında.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar