Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Mt 25 2020

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    23 Ocak 2020
    Şehir
    Antalya
    Motosikleti
    pcx 125, mt 25 ABS
    Arkadaşlar tekrar merhaba,

    Yaklaşık bir hafta bir konu açmıştım ''cb250R-MT25'' şeklinde ve nihayet kararımı vererek yaklasık 5 gün önce mt 25'i yamaha bayiiden aldım. İlk izlenimlerim oldukca başarılı kullanımı konusunda pcx'ten sonra çok zorlanacağımı düşünüyordum fakat altımda pcx'ten daha hafif makine var hissiyatı oluşuyor, frenlemesi gayet başarılı-ki beni en çok tatmin eden durum şimdilik bu rodajda olduğum için- alt devirlerde biraz motor tarafından artık yükselt beni sesleri duyat gibi oluyorum ama bakacaz bu duruma : Malum sokağa çıkma yasağından doalyı süremedim motoru aldığım gün biraz turlamıstım, dikkat çekici bir motorsiklet 3-4 kişiden olumlu tepki aldım-tipi konusunda- he bir de çoğu insan mt-07 zannediyor. MT-07 sanmalarının nedeni de deponun bir önceki kasalara göre çok büyümesi ve kilometre ekranın değişmesi.. Son olarak ufak bir soru sormak istiyorum: ''rodajtan çıkana kadar artçı alma'' şeklinde bir uyarı aldım bir arkadaşımdan bunu internette araştırdığım zaman motordan motora değişeceği ya da kimi bu durumun sorun olacağı kimi de sorun olmayacağını söylüyor. Kullanım kitapçığında böyle bir bilgi yok serviste de böyle bir uyarı yapmadılar. Bilen arkadaslar yardımcı olursa sevinirim.. Herkese iyi bayramlar..


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    TamGazDevam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    07 Temmuz 2015
    Şehir
    Mersin / Adana
    Motosikleti
    YBR 125 08' / HONDA CIVIC VTEC 1.6 04'
    Rodaj zaten 1000 km, çok uzun sürecek bir şey değil. Ki onu geçtim, sen motosiklete alışana kadar arkana kimseyi almaman zaten doğru bi tercih olacaktır.
    Teknik açıdan bakınca, fazladan kilo bindirmek kompresöre ek yük olacağı için, gereksiz zorlamaya gerek yok bence. Rodaj bitene kadar dayanıver

  3. #3
    ojo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    19 Ocak 2017
    hayırlı olsun

    yeterince alışmadan, artçı alma


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)