Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

Bir arkadaşımızı daha kaybettik! 'Özge'

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #21
    arndiol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    17 Nisan 2018
    o suclu bu suclu demeye gerek yok, yüksek hız felaket getirir.

    allah rahmet eylesin


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #22
    Yasin D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    11 Kasım 2015
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    22" Bajaj NS 200
    Allah rahmet eylesin.

  3. #23
    kurubuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    11 Aralık 2008
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    CBF1000FA
    Çok yazık olmuş. Motorun hızı yavaş akan tafiğe göre fazla. Ayrıca ya lastikleri eski ya da asfalt kötü. Ön tekerin bu kadar kolay kilitlememesi gerekiyordu. Blok frende genelde durmaya yakın kilitlenir.

  4. #24
    MahmutBiner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    24 Ekim 2017
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    1200Z Super Ténéré
    Allah sevenlerine sabır versin. :(

    Motosiklet çok hızlı kameranın fps değerlerinden bu hız net birşekilde anlaşılmıyor. Okadar hacimli bir motosikletle böyle bir yolda araçların sağından girmek zaten amatör bir iş. Haricinde motosiklet sürücüsü dalgın belliki motosiklet fren yapıp kaydığında iki araç arasında bir benzinlik kadar mesafe olduğu, 4. saniyede geçen kırmızı araç ve arkasında giden gri renkli polodan mesafe az çok kestirilebiliyor. Kırmızı arabanın yavaşlamasından benzinliğin çıkışındaki aracın uzun süredir yolun boşalmasını beklediği anlaşılıyor. Araç şeride çıkmamış fakat emniyet bölgesine kafasını sokmuş. Muhtemelen kırmızı araçta adam yola çıksın diye nezaketen yavaşlamış. Motosikletin gerçek hızı yere düşüp kaymasına rağmen, neredereyse duracak hızda olan kırmızı aracın arkasına vurup aracı çevirip diğer şeride geçirmesinden belli oluyor. 13. saniyede aracın nekadar hızlı spin attığına bakın :/

    Yine suçu onda bunda aramaya tartışmaya ayıracağımız vakti kendimize tecrübe edinerek sürüşlerimizi buna göre şekillendirmeliyiz. Size birşey olduktan sonra otomobil sürücüsünün haklı haksız olması sevenlerinize hiçbirşey kazandırmayacak.

    Emanet motosiklet olabilir diye düşünüyorum. Yine ben uyarımı yapayım. Büyük hacimli motosikletlerinizi markası modeli abs ıvırı zıvırı olsa bile başka bir motosiklet kullanan arkadaşınıza al bir dene diye vermeyin. Başına birşey gelirse manevi olarak altından kalkamayabilirsiniz.

  5. #25
    emenyasin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    10 Ağustos 2018
    Şehir
    Manisa/Merkez(yazları İstanbul/Ümraniye)
    Motosikleti
    Lifan KP150
    Allah rahmet eylesin.

  6. #26
    erensel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Nisan 2019
    Şehir
    Artvin
    Motosikleti
    Hunk
    Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşallah.

  7. #27
    Metela - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Ağustos 2005
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Yamaha Tracer 900 2019
    Şehir içinde hızlı ve dikkatsiz gidiyorsan ne yaparsan yap bir gün başına bir bela gelir, kendi hatandan başkasını öldürüyorsan da sıfatın katil olur, bu kişi bir katildir açık ve net, acısı falan varsa da bana göre hikaye, en sağ şeritten hızla gidemezsin, daha geçen bir arkadaşımız akılsızca en sağdan basıp giderken, yetmemiş kendi şeridinin de dışına çıkıp, sağın sağına girip benzinciye giren aracın çarpması sonucu kaza yapmış olayı da ucuz atlatmıştı, onca kişi hatalarını yazmasına rağmen de halen akıllanmamıştı ki "sadece hızlı gitmem hata" demişti.

    Bu gibi sebeplerden insanlar kazalarda ölüyor, öldürüyor, yine bir benzinci çıkışı yine aynı dikkatsizlik, kaç kişi sapaklarda soldan aniden bir araç girebilir ihtimalini düşünmeden hızla gittiği için öldüler, burası türkiye senin akılsızca hızla gidişine orta şeritten, oradan, buradan aniden akılsızca sapağı kaçırdım diyerek girmeye çalışan araçlar çıkarak engel olabilir kazaya sebep olabilir, bu ihtimalleri düşünerek hareket edemiyorsan, motor kullanamıyorsun bu işi beceremiyorsun demektir. Netice olarak motoru bırakmak sağlık açısından en iyisi ya da cidden kendini eğitmek gerekir. Burada incelesek binlerce bariz hata yapan o kadar çok arkadaşımız var ki işin içinden çıkılmaz.

    Kusursuz değiliz, ben de hata yapıyorum ama bu kadar kör göze parmak hatalar yapmıyorum, yapmamak için de her gün bu tip akılsızlardan ders çıkartıyorum.

    Olan artçı kıza oldu, onun hatası da böyle sorumsuz birinin arkasına binmek oldu.


    REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)