Motosikletle Rusya’ya!

Merhaba! Geçen sene motosikletle Balkanları gezmiştim. Yarın sabah Aydın’dan yola çıkıp Rusya St Petersburg’a gidiyorum. 3-4 hafta sürecek bu serüveni takip etmek isteyen arkadaşlar için instagramda ufak ufak paylaşımlar yapacağım. Instagram adresim: batuhanemir

Yolun bahtın açık olsun. Kazasız belasız yolculuk dilerim.Tekerine taş değmesin.

En güzelini yapıyorsun walla. Sıkıntıya birebir. Bir arkadaş yeni döndü yalnız oradan St.Petersburg baya bir soğukmuş. Haberin olsun.

Yolun açık olsun,Gürcistan üzerinden geçecekseniz,Türkiye'de Gürcülerin trafik sigortasını yapmadan,Gürcistan'a girmeyin,105 lari cezası var
Gizli buzlanmayı hesaba katın,kışın,Rusya'ya motosiklet gitmek tehlikeli,dil konusunda sıkıntı yaşarsanız,Rusya'da Ahıska Türk'ü arkadaşlarım var yardım etmeye hazırım

Resim ve videoları buradan da paylaşır veya en azından link verebilirseniz güzel olur. Bazılarımız ( mesela ben ::pala:: ) instagram kullanmıyor. Böylelikle gezinizi buradan takip eder, görmediğimiz güzellikleri görebiliriz :cat:

batuhan senle insta dan takipleşiyoruz ama bi kaç senedir gelişim gösteren nadir motorculardansın.ilgiyle takipteyim

İnsta kullanmıyorum, o yüzden eğer imkanın olurda buraya yükleyebilirsen seve seve takip ederim konuyu :cat:

Biraz daha bekleseydin soğuktan çok fazla rahatsız olacaksın ne gezdiğini ne gördüğünü içne zor sindirirsin, mayıs falan olsaydı daha iyi olurdu hem çiçek toplayıp tavşan kovalardın beyaaaaa.
yolun ve bahtın açık olsun güle güle git güle güle gel .

Biraz daha bekleseydin soğuktan çok fazla rahatsız olacaksın ne gezdiğini ne gördüğünü içne zor sindirirsin, mayıs falan olsaydı daha iyi olurdu hem çiçek toplayıp tavşan kovalardın beyaaaaa.
yolun ve bahtın açık olsun güle güle git güle güle gel .

Hepinize bol bol teşekkür ederim. Yola çıktım. Arada buraya vaktim oldukça fotoğraf atacağım. Tüm yorumlara ayrı ayrı teşekkür edemedim, kusura bakmayın molada hemen yazıyorum mâlum yol uzun. Tekrardan teşekkürler sevgiler.

Motosikleti
CBR 125 R 2014
Yolun açık olsun :D Keşke sana ayak uyduracak motorumuz olsada canlı canlı takip edebilsek :D İleride nasip olur belki :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar