- Konu Yazar
Ekram Ata facebook sayfasında Oktay Motor ile ticari ilişkilerinin iptal edildiği duyurdu.
Bilgisi olan var mı?
Bilgisi olan var mı?
2015 Temmuz'dan bu yana Bajaj kullanıcısıyım ve Bajaj'ın sosyal ortamını yakından takip ediyorum.
BAJAJ isminin ülkemizde yayılmasında, gerek kaliteli servisi gerek ise her an her yerde ulaşılabilir yardım ve destek sunarak büyük katkı sağlayan, tabiri caiz ise ülkemizde Bajaj'ın Bajaj olmasını sağlayan önemli oyunculardan biri olan işletme ile yollarını ayırdığını 2 satırlık facebook gönderisiyle anons ediyorsan, bu işte bir yanlışlık var derim kusura bakma! Ticari olarak anlaşamamış olabilirsin ancak bu servis senin yüzlerce motosikletini sattı, bakımını yaptı. Yok ben Facebook'tan açıklayacam diyorsan da en azından birlikte bir fotoğrafınızı koyar, iletini yazar öyle yaparsın paylaşımını.
Son bir yılda özellikle iyice gözümden düştü firma.
"Alıştırana kadar kepçeyle, alıştıktan sonra kaşığın ucuyla" yöntemini uyguladı Bajaj bu ülkede.
Boxer BM150 kullanıyorum. Hâlâ daha üründen memnunum ama bir daha Bajaj almam. İlk parti malları satıp adını duyurana kadar yaptıkları teknik destek, müşteriye karşı olumlu tavır, ilgi-alaka artık kalmadı. İlginin azalması, yedek parça sitesinde her üründe indirim olması "Acaba Bajaj çekiliyor mu?" dedirtmiyor değil.
10 bin bakımı yapaydım en azındanr: çevremde bajaj ın düzgün bi servisi yok güngören,bağcılar,bahçelievler buralara yakın bi yere düzgün bi servis açılsa güzel olur