İlk kez gittiğimden arkadaş direk fenere götürdü. Sahil nerede? Restorant nerede bilmiyorumki
Motorda iki seçenek kaldı önümde:
1-Hızlı giden,
2-Araziye giren.
Aslında bunların hepsi boşluktan. Tabi Şile'yi düşününce aklımda sahilde nargile ile sahlep içmek vardı ama arazinin yabancısı olunca öyle eblek eblek bakar oluyor insan.
Çok ciddi bir uğraş bulmam lazım kendime. Can sıkıntım çok artıyor. Şu seçimlerde gelmek bilmiyor. Haftaya pazar hava gene açık gibi ama nereye gidilir ne yapılır bilmiyorum? Motor oldu 4600km. Yamaha ellerini ovuşturup bana uzaktan ^^gel gel gel^^ diyor...
Şimdi şuna dikkat ettim.
6 Ocak' ta burada bir çocuk İlk Kazam,Omzum Çıktı diye bir başlık açmıştı.Çocuğa 8 Ocağa kadar sadece 3 sayfa yazı yazılmış.(mobilden okuyorum)
Şimdi bugün açılan başlığa daha şimdiden 4 sayfa yazılmış
Hem araziye girsin hem hızlı olsun deyince mt09 geldi aklıma. Etrafınızda temiz 09 satan birileri varsa iletişime geçelim 😁
Bizimkiler evli, akşam 6'da 7'de evde olmak durumundalar, Uçmak yaparsak geç olur, hanımlarından papara yerler
Napıyım bidaha mı gelecez dünyaya bakıyorum mt09 😁 Temizini uygununu denk getirirsem binecem sırtına vuracam kırbacı.
Alın size dereli mereli mt07-09 enduro 😁
"enduroy insanin kendine yakışır şekilde düşmesidir."
Gozlerim kanadi, birisi enduro bisiklet mi demis ve bilmemeniz normal seklinde cevap gelmis, yanlis forumda mi oturum
Actim naaptim
Biz bekarız die yollarda ben heder olayım minnacık motor ile öyle mi?
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:58 ----------
Al tabi MT-09. Bende bulayım bende alacağım. Önce milli piyango bileti alacağım tabi. Önce para sonra makina...
Aslında benim ilacım kara düzen martı kasa R6. Bak şuraya yazıyorum. Ya o beni sürer ya ben onu. Hakimiyet savaşı vermek istiyorum!..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)