Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
3. sayfa BirinciBirinci 123

Ekipmanlarımızı Yazalım

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #41
    levend84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    16 Aralık 2016
    Motosikleti
    ......
    Alıntı RoofRoof adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Zamanında dandik diye almamıştım şimdi altın gibi olmuş.Held aldım onunda götünü paçasını diktirmekten ucube oldu popoya bol geliyor içine bırakmışım gibi duruyor
    Bu urunun 2 sene evvel Armoforce Gore-tex versiyonunu aldim.kedimle oynarken pencelerini bile atsa gram yipranmadi,çadır gibi..

    O zaman 399tl idi

    Bu rip-stop modeli.

    Bu urunun muadili,bir motosiklet pantolonu min 2.000tl.(tabi koruma takviyeli)

    https://www.kamperest.com/hart-armof...vo-t-pantolon/

    orjinal ispanyol uretimidir.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #42
    Tengri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    31 Temmuz 2017
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    CF Moto CLX700 Heritage
    Benim ekipmanlar:

    Kask: Shark Vision-R; Memnunum. Diğer markalara göre kafada biraz büyük duruyor gibi, ama görüş açısı geniş, dahili güneş vizörü kullanışlı ve sıcakta hava kanalları iş görüyor. Ses yalıtımı için bir şey söyleyemeyeceğim, zira başka marka-model tecrübem olmadı. Özellikle bağlantı sistemi çok kullanışlı geliyor - eldivenler elimdeyken rahatça takıp çıkarabiliyorum. Vizörünün anti-fog özellikli olduğu yazsa da, soğukta buğu yapıyor. Ayrıca daha bir ayı dolmadan vizörü hafif aralamaya yarayan parçası bozuldu - bu da eksi bir durum..

    Yazlık Mont: Macna fileli mont; Yumuşak korumaları var, bedeni iyi sarıyor. omuz korumaları sert ve işe yarar gözüküyor. En beğendiğim özelliği sırtına takılabilen çakarlı led lambası. Gece görünürlüğü oldukça artırıyor. Ayrıca içine takılabilen kendi yağmurluğu da iyi iş görüyor.

    Kışlık mont: Büse; Gayet memnunum. Üç katmanlı mont, soğuk havalarda içime polar da giyince üşütmüyor. Cepleri çok kullanışlı, eldivenle açılıp kapatılabiliyor. Boyun kısmındaki kademeli kilit soğuk havalarda boyundan soğuk girmesini engelliyor. Kolların içindeki başparmaktan geçirilebilen rüzgar kesici katman, eldivenin arkasından soğuk girmesini engelliyor. Arkasındaki yağmurluk/artçı cebi de iyi düşünülmüş. Ama montun kolları çok geniş ve dirsek korumaları sabit durmuyor - düşünce yeterince korur mu emin değilim..

    Yazlık pantolon: Honda kot pantolon; Çok memnunum. Dışarıdan normal kot gibi gözüküyor, slim fit ve oldukça şık bir model. Gündelik kullanım için ideal. Ama kavları sadece basen kısmında var, bacaklarda yok.

    Yazlık pantolon: Turtle kot pantolon; Biraz kalın bir kot kumaşı var, ayrıca geniş kesim.. Impatec korumaları yanlarda ve dizde fazla çıkıntılı, görsel olarak pek güzel durmuyor. Ama paçasına kadar içi tamamen kevlar kaplı. Bu kısmı artı bir özellik. Ayrıca diz korumaları içten bacak boyunuza göre ideal konuma ayalanabiliyor, bu da iyi bir özellik.

    Kışlık pantolon: Büse; Gayet memnunum. İçindeki çıkarılabilen yağmurluk gibi bir katmanı var - soğuklarda iyi iş görüyor. Cepleri çok kullanışlı. Dezavantajı bacakları yeterince sıkı sarmıyor, bu yüzden diz korumaları sağa sola kayıyor.

    Yazlık eldiven: Revit; Yarı deri - yarı sentetik, hava delikli bir model. Hissiyatı süper, elcik kavraması çok iyi. Korumaları yumuşak - ne kadar iş gördüğünü düşünce göreceğiz..

    Kışlık eldiven: BMW-Motorrad Goretex; Güven veren bir eldiven. Ama hava 2-3 derecenin altına düşünce baya üşütüyor. Elcik koruma veya ısıtma yoksa kötü kış şartlarında iş görmez. Ayrıca elcik hissiyatını çok düşürüyor. Bir de başparmak kısmı fazla uzun - diğer parmaklarım ucuna değiyor, ama başparmaklarda 1 cm boşluk var..

    Oxford eldiven içliği: Soğuk havalarda motorrad eldivenin içine giyiyorum - ama zaten kötü olan elcik hissiyatını iyice bozuyor. Ayrıca eldiven içliği kullanılacaksa üstüne giyilen eldiveni bir boy büyük almakta fayda var, ikisi birden çok sıktığı için parmakların dolaşımı bozuluyor- bir süre sonra eller uyuşuyor.. Ama çok soğuk havada kısa süreli sürüşte faydalı bir ürün.

    BMW-Motorrad bel koruma: Çok işe yarıyor. Hem sıcak tuttuğu için, hem de bel fıtığından ameliyatlı olduğum belime destek olması açısından motor sürerken konforu artıran bir unsur. Henüz "yere yapışınca" kısmını test edemedim, kısmette varsa göreceğiz.. Tavsiye ederim.

    Bot: Bering: Yaz-kış kullanıyorum. Genel olarak memnunum. Ancak soğuk havalarda yeterince sıcak tutmuyor. Bir de vites / fren hassasiyeti çok iyi değil. Tabanları ıslak zeminde kaymaya yatkın - durduğunuzda ayağı yere koyarken dikkat etmek lazım. Korumaları güven veriyor.

    Şimdilik aklıma gelenler bunlar, umarım bir işinize yarar

  3. #43
    zekeriyaimam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Mayıs 2016
    Şehir
    Gebze
    Motosikleti
    simson
    Alıntı burak burk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kask - givi 50.02 ve hjc rpha 11
    mont - yazlık ixon hacker game , baharlık sezonluk alpinestars t-gp kr2 sırt koruma , kışlık durt black road ve spidi evorider deri ceket
    çizme - kışlık prosev içi termal antalya ya çok geliyor.
    eldiven - baharlık revit striker , spidi st4 coupe yazlık spidi flash r,kışlık eldiven kullanamıyorum ellerim içten yanmalı antalyaya fazla
    pantolon - revit axxis pantolonun üstüne giyilen ve adını bilmediğim drd motor üretimi kışlık termal içliği çıkabilen bir pantolon.içliği tabiki kullanmıyorum
    merak ettiğim benimde her montun sırtlığı farklı spidi ceketime koruma arıyorum ama illaki spidi markamı olması gerekiyor bunun eş değer markada bir benzeri yokmudur ? orjinali 360 tl de vermek istemiyorum.SPİDİ MONT KULLANANLAR BİR YARDIMCI OLSUNaplinestars kr 2 korumasını 90 tl ye almıştım zamanında oda şu an 300 tl den pahalı.içine giriyor ama cırt cırt var montta durmuyor.aklıma gelen kr2 ye cırt cırt yapıştırıp o şekilde kullanmak ama kayarmı yada işe yararmı bilemem pek sağlam olmaz heralde.bu arada her monttan çıkan arka korumalığı aslında görevi terletmesin diye takılanları topladım iç içe kullanıyorum hiç yoktan iyidir 2 3 kat oldu.
    Cırt cırt diktirip kullanabilirsin.Nucleon sırtlıklar çok güzeldir esner terletmez.

  4. #44

    Üyelik
    25 Ekim 2004
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    Artık Yok...
    yahu dainese revit kalça koruma alsan pantalon içi 100 tl bir şeydir.. tucano,knox falan pantalon içi dizlik alsan oda 100 tl bir şeydir..

    al iş kargo pantalonu d600 kumaşdan zaten motorsiklet pantalonlarıda d600 kumaşdan yapılıyor çoğu yada cordura kotlar olur onlardan al korumaları diktir içine bitt gitti..

  5. #45

    Üyelik
    03 Ekim 2016
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Yamaha Xmax 250 Ironmax 2019
    Tüm motosiklet ekipnanlarım:
    Nolan N86, HJC Cs14, AGV fluid,
    Revit shield, Ixon hackergame, Ixon kışlık mont.
    Riderdenim pantolon, prosev dizlik, prohell bel koruma, prohell deri eldiven, hudsonderi eldiven, scoyco kışlık eldiven, vexo yazlık eldiven, fivegloves yazlık eldiven. Tex, Puhu ve aliexpress içlikler, bilimum 4-5 adet boyun koruma buff.

  6. #46
    tomass - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Aralık 2005
    Şehir
    Rize
    Motosikleti
    Yamaha SR500, Vespa Sprint 150S

  7. #47
    emenyasin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    10 Ağustos 2018
    Şehir
    Manisa/Merkez(yazları İstanbul/Ümraniye)
    Motosikleti
    Lifan KP150
    Vexo Splash' in iç yüzü nubuk mu süet mi artık ne deniyorsa o tarz bir malzeme olmasının faydasını gördüm, vizör açık gidince gözlük ıslandı, görüşüm bozuldu. Eldiven ile silme imkanım oldu, bayağı düzeldi silince. Deri falan olsa o kadar iyi olur muydu bilmiyorum. Evet çabuk tüylenme göstermesi rahatsız ediyor lakin yine de bu konuda gördüğüm faydasını reddedemem.


    REKLAM ALANI
3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler