Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

Rx3 evo'ya 19bin tl verilir mi?

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #21
    K121L - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Ağustos 2015
    Crf rally alırım.Zaten öyle yaptım


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #22
    waldorf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    23 Mart 2017
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Africa Twin
    İki opsiyon sunarım.

    CRF 250
    Inazuma F

    Konfor açısından Inazuma tercihim olur.

  3. #23

    Üyelik
    03 Mayıs 2017
    Şehir
    Ankara
    Dogrudur benim actigim bi konu vardi

    Arkadaslar gereken cevaplari verdiler ve kesin bir karar ile 》》》 rx3i evo ---crf 250 rally 《《《 icin bi yuzdelik versem %80 honda derim.

    HONDA %80 MONDIAL %20 ALIYOR NEDDN %20 MONDIAL DERSENIZ
    """MONDIAL hondanin kalitesini BIRKEZ DAHA bize gostermis oldu. ONUN ICIN .


    ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
    Hatta sunu soyleyeyim 》CRF 250 L Abs《 modeli bile alinabilir.
    ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

  4. #24
    y.selimbatu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    24 Ekim 2017
    Şehir
    Bigadiç
    Motosikleti
    Şun An Yok.
    Az daha verip şunu, az daha verip bunu, az daha verip onu diye diye iş BMW GS 1200 e kadar gider. Daha önce bahsetmiştim bir yerlerde önümüzdeki yıl için 15.000 km lik bir avrupa turu projem var. İlk başlarda doğal olarak direkt honda nc 750 x düşünüyordum. Sonra bu modele baktım. Bugüne kadar kullandığım tüm çin malı motosikletler hep sıfırdı önce bunu söyleyeyim. Bundan mı yoksa bakımlarını düzenli yaptığımdan mı neden bilmem ben bu motosikletlerde hiç sorun yaşamadım. Artı özellikle Mondial in pek çok japonun olmadığı kadar ilgili bir müşteri hizmetleri var. (Bence )Standart bir çalışan maaşının 3-4 bin olduğu bir ülkede bu tarz bir motosiklete sırf markasından dolayı 40 bin para verilirmi . Hadi verdik diyelim. en az on binlira harcayıp orjinal çantası zartı zurtunu alacağız. Hadi onuda yaptık. Bu motoru bir alışveriş merkezinde, bir kamp alanında, ne bilim bir halka açık yerde nasıl güvenle bırakıp gideceksiniz. kırkbinlira dile kolay, Ha bir Almanya da yaşarsın, bir norveç te yaşarsın eh derim tamam. Ama şu ülkede bir motosiklete 30 binde fazla vermek kendi adıma söylim en hafif tabirle ilginç geliyor bana. Kabul iyi olan kaliteli olan pahalıdır da bu kadarda değil.Enduro ruhunu tam karşılamasada ülke şartlarında, ekonomik konjüktürde, eldeki paraya göre iyi motosiklet bence. Bu kadar iyi niyetli, dürüst,karakterli,namuslu! satıcının olduğu bir piyasada ikinci ele güvenmektense bu motoru almanı nacizane tavsiye ederim. Ha illa az daha verecem diyorsan git dominar al aslan gibi.
    Ichigo ve bursalıali bunu beğendiler.

  5. #25

    Üyelik
    11 Eylül 2016
    Motosikleti
    Lifan Traveller 150 - Xmax 250 - NC 750 X DCT
    Alıntı Ichigo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aslında Cruiser tarzı bir motor istiyorum fakat boy 1.90 olduğu için çevremdeki kimse önermiyor. Sizce çok kötümü durur? Yani 1.90 boyunda ki 135 kilo insana örneğin Falcon freedom 250 veya superlight 200 gibi bir motor önerir misiniz?
    Instagramda Rpm ( rpmchanneltr ) diye bir kullanıcı var. Aynı zamanda youtubeda RPM isminde kanalı var. Sahibi uzun zamana superlight 200 kullandı. Ona bir mesaj atarsanız sizi daha güzel yönlendirecektir. Burada her kafadan bir ses çıkar. O yüzden direk profesyonel kullanan kişilerden bilgi almanız daha uygun olur.
    Ichigo bunu beğendi.
    Sürüş eğitimleri alın. Kendinizi asla yeterli görmeyin. Her zaman Ham'ız ve pişmeye ihtiyacımız olacaktır.

  6. #26
    Metehan07-70 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Mart 2016
    Şehir
    Antalya
    Bir evo kullanıcısı olarak diyeceklerim;
    İmkan olsa tabi ki alacak çok başka modeller vardı. Misal bir Versys 650 tam benim motorum. Ve ya ne bileyim biraz da araziyi düşünerek bir f800 falan da olabilir di. Peki bunların en ucuzu kaç para (en az 7-8 yaşında) 25 kağıt. Ben de elimde olan 10k kadar para ile gittim 2.600 km de bir evo aldım. O paraya var mıydı peki başka? Üstüne 2-3 daha koyarsam 30k nın üstünde 5-6 yaşında crf vardı bi, canı çıkarılmışlardan. Ben bir cesaret gittim aldım, üstüne ekstra top case, sis farları, sele kılıfı, vs harcadığım para 500 ü geçmez. Şu an 6.000 oldu, çok şükür hiç bir sıkıntı yaşamadım. Ha, halen aklımda başka modeller var, lakin satsam aynı paralara ne alacağım bu donanımda?
    Sıfırı için 19 bin çok, ona katılıyorum, peki hangisi ucuz ki? İyi bir ustan var ise, elin az çok anahtar tutuyor ise, kulağın ve gözün biraz motordaki değişiklikleri farkedebiliyorsa bence sıfırı yerine git biraz düşük km li 2016 al. En azından memnun kalmaz satar isen zararın az olur.
    Sonuç ne dersen (biraz karışık yazdım); on numara beş yıldız bir model değil, fakat parasına değecek bir alet, eğer servisleri biraz daha işten anlasa şu an piyasası çok daha fazla olabilecek bir model. Bence test et bi.
    bursalıali bunu beğendi.

  7. #27
    yelken_786 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Temmuz 2006
    Şehir
    İzmir
    Motosikleti
    Honda Forza300 Abs 2017
    Verilmez dostum kimse kusura bakmasın. Tasarım çantası duruşu vs vs ne kadar güzel görünsede verilmez.Binerken de satacağın zamanda kafan rahat etmez. Benim bütçe de hemen hemen seninle aynı benim motoru sattıktan sonra alacağım motor cb250r anca alabilirim yada ktm duke 250abs. Mondial yada başka bir uzakdoğu markasına o kadar para verip yarı yarıya zararına zar zor satana kadar bir çok kronik sorunu ve fazla tüketimi ile boğuşma az konforsuz olsun crf250l olsun derim ben.

  8. #28

    Üyelik
    10 Şubat 2016
    Motosikleti
    honda cb500f
    Inazuma yada inazuma f e bi bak derim. Istanbul ici ise git gel yapacaksan ve mesafe uzunsa yamaha max 250 yada sym 250cc de dusunebilirsin. Sehir ici debroyaj yorabilir.

  9. #29

    Üyelik
    28 Nisan 2017
    Valla inazumanın tipini sevmesem de motoru çok sağlam


    REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)