Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Maksimum 10.000 tl scooter tavsiyesi

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    07 Temmuz 2018
    2006 model honda activa kullanıyorum. Daha doğrusu babamın motoru ve artık değiştirmek istiyoruz. Aslında o kadar memnunuz ki şuan 18 yaşımdayım kendimi bildim bileli bütün hor kullanmaya rağmen motor bütün çilemizi çekti. Benim sayemde motosiklet çok hırpalandı. Dört beş defa kaza yaptım. Tabi bunlar çok acemice yapılan şeylerdi. Geçen sene a1 ehliyetimi aldım. Bir sene ybr125 deneyimim oldu. Bunları açıklamamın sebebi başlangıç tavsiyesi falan diye oluyor genelde sorular. Sormaktaki amacım bu değil. Yıllardır çilemizi çeken ve bizi mahcup etmeyen activayı aratmıyacak. Mümkünse önü boş olan(ayakları koyduğumuz kısım, nasıl tarif edeceğimi bilemedim) boyum 1.85 babamın da 1.75 civarı.bindiğimizde küçük kalmıyacak. Sürekli binileceği için yakıt konusunda bizi üzmeyecek, çin değil de japonya, hindistan vb. Ürünü olan, 10.000tl barajının üstünde olmayan, son olarak da activa 60ları 70leri zor görüyor. Biraz daha en azından bi 80km hızlara çıkabilen ve maksimum 125cc 150cc mütavizi bir scooter tavsiyelerinizi bekliyorum.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    gurcanozturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    06 Mayıs 2018
    Motosikleti
    Honda Forza 250
    Ayakları koyduğumuz yer boş olsun diyorsaniz, benim kullandığım Scarabeo, Beverly, Medley gibi modeller var. Yamaha'nin da benzer bir scooteri var. Xenter veya xcity gibi birşeydi. Benim Scarabeo 'nun son hızı 160km/h kağıt üzerinde. Bu saydıklarım genelde parçaları pahali, Yamaha nispeten daha ucuz olabilir.

  3. #3

    Üyelik
    07 Temmuz 2018
    Scarabeo dediğiniz gibi parça olarak ayrıca benim pek bilgim yok aprilia ile alakalı ama yamaha honda gibi markalara göre daha elite diyebileceğimiz bir marka sanırım.uzun lafın kısası scarabeo fazla gelir bize. Son yıllarda fiyatlar uçuk olmasa ben honda pcx leri beğeniyorum. Ama 10.000 tl barajının üzerinde olduğu için o da bize fazla gelir. Dediğiniz gibi yamahanın modelleri daha uygun. Ve ek olarak sormak istediğim yamahanın yanında honda hero tvs gibi markaların bazı modellerini deneyimledim kısa mesaferlerde. Tvs jüpiter tvs wego falan bunlar hakkınızda bilginiz var mı? Karşılar mı beklentilerimizi?

  4. #4
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    21 Mayıs 2018

  5. #5

    Üyelik
    07 Temmuz 2018
    Gerçekten aradığımız kraterlerde bi scooter görünümü olsun özellikleri olsun. Ama tereddüt ettiğüm bi nokta var. Bu rks markasının 150cc vitesli bi modelini denemiştim 3. Vitesten sonra çok fazla titriyodu. Scooterda nasıl olur bilmem. Ve son olarak şu tvs hero markalarının modelleriyle alakalı yorum yapacak birileri var mı ?


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)