Bende DURT un bu yazlık montu var fileli almadan önce piyasada çok mont inceledim özellikle yazlık renk olmasını istedim ki ışığı bir nebze yansıtsın ve durduğum yerde sıcaktan kavrulmayayım ama 400 bandında işçilik olarak iyi mal pek bulamadım açıkcası ne venom ne prosev nede ona yakın markalarda ama DURT un bu modeli çok çok iyi bir işçiliğe sahip ben mal elime geldiğinde çok beğendim işçilik olarak ls2 nin yazlık montuna denk bir işçilik var diyebilirim
yalnızzzzz şöyle bir dangalaklık var aynı montun beji 400 tl iken aynı satıcı siyahını 250 tl ye satıyor n11 de yani
dükkana giderseniz eğer belki tiko para ile bej rengini de 250 tl ye alabilirsin hee bu arada yanında da dandik bir suni deri eldiven veriyor o bir boka benzemiyor işte hatta eldiven sende kalsın fiyattan düş teklifinde bile bulunabilirsin
ben alır almaz üzerindeki seviye 1 korumaları çıkarıp 2.seviye korumaları taktım ve omurgalıkla kullanıyorum memnunum açıkcası herkeze de tavsiyede ederim zaten işçiliği ve malzemeyi görünce bana buradan teşekkür edersin
Sorun var ise cevaplıyabilirim
https://www.durt.com.tr/YAZLIK-MOTOS...U,PR-1370.html