yakında eşşeklere bineriz.
-
motor alıcam. 10bin limit. yamaha fiyat listesine baktım. yzf 125 bile 21bin lira cbr 125 e baktım 14-15 bin lira. 4 tane çin malı alınır bu fiyata bu ne. 2. el temiz eşşek varsa. özelden yazın.
Reklamlar
-
Malum eşşek sütü pahalı haliyle eşşek kalmadı piyasadakilerde sütü için bebek gibi bakılıyor.
-
Alonedark93 adlı üyeden alıntı
Malum eşşek sütü pahalı haliyle eşşek kalmadı piyasadakilerde sütü için bebek gibi bakılıyor.
cevabın karşısında beynim yandı :D çin malı alsam ne kadar pişman olurum. japona para yetmıyor.
-
35mustafa35 adlı üyeden alıntı
cevabın karşısında beynim yandı :D çin malı alsam ne kadar pişman olurum. japona para yetmıyor.
Çin malı eşşek varsa hemen alırım tek dal...hemide çekik gözlüsünden..
Ama 5bin km'de hemen nal çıkarmayacak.... birde 200lük heybe attınmı üstüne olur 15 Dp gücünde (Donkey power)
-
levend84 adlı üyeden alıntı
Çin malı eşek varsa hemen alırım tek dal...hemide çekik gözlüsünden..
Ama 5bin km'de hemen nal çıkarmayacak.... birde 200lük heybe attınmı üstüne olur 15 Dp gücünde (Donkey power)
elimizde kalmadı. tekrar deneyiniz.
-
Benim mc 5 bin km de, 2000 km den beri ben kullanıyorum. 3 bin km kullanmışım 1 kez yolda kalmadım. Bakımlarını düzgün yaptırdım. Bakımları hariç bana çıkardığı masraf toplam 40 TL oda 1 kere debriyaj teli koptu 1 kere de bobin fişleri gevşemiş onu yaptırdım.
Onun haricinde hiç bir sıkıntı çekmedim. Çokta memnunum.
Forumda çinliyle 80 bin km yapmış arkadaş var.
Eğer alacaksan ben sana mc öneririm 150 lik olanıda var 125 lik olanıda mcx in arka frenide disk. Ama üretimi yok artık bazı bayilerde hala var bulabilirsen tavsiye ederim.
-
Sizi ülkemizin büyüme ve güçlenme performansını yakalayamamış gördüm.
İhalelerde şansınızı deneyin ama öncesinde nereye kayıt olmanız gerektiğini unutmayın :D
-
Hindlilere bak veya 2.el japon
-
-
cbf 150 hala 10bin liranın altında..
-
thedarkfire adlı üyeden alıntı
Benim mc 5 bin km de, 2000 km den beri ben kullanıyorum. 3 bin km kullanmışım 1 kez yolda kalmadım. Bakımlarını düzgün yaptırdım. Bakımları hariç bana çıkardığı masraf toplam 40 TL oda 1 kere debriyaj teli koptu 1 kere de bobin fişleri gevşemiş onu yaptırdım.
Onun haricinde hiç bir sıkıntı çekmedim. Çokta memnunum.
Forumda çinliyle 80 bin km yapmış arkadaş var.
Eğer alacaksan ben sana mc öneririm 150 lik olanıda var 125 lik olanıda mcx in arka frenide disk. Ama üretimi yok artık bazı bayilerde hala var bulabilirsen tavsiye ederim.
olabilir aslında duyun japoncular adam işini çinliyle görmüş. siz hala japon
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:30 ----------
mgora adlı üyeden alıntı
Sizi ülkemizin büyüme ve güçlenme performansını yakalayamamış gördüm.
İhalelerde şansınızı deneyin ama öncesinde nereye kayıt olmanız gerektiğini unutmayın :D
yapmayın etmeyın beyin yakan bi cevap daha. biraz daha ayrıntlı lütfen.
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:31 ----------
spil adlı üyeden alıntı
Hindlilere bak veya 2.el japon
pulsar 150 ns vardı aklımda. yorumları okuyunca çinlilerden daha fazla yolda kalıyor. stop etme sorunu. krank. vb hataları varmış. yedek parçasıda pahalı
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:32 ----------
uzay gemisi adlı üyeden alıntı
güldürdün. ben bunu aldıktan sonra senın esd ile takasa girelim
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:33 ----------
yamtareroglu adlı üyeden alıntı
cbf 150 hala 10bin liranın altında..
cbf aklımda aslında. biraz ayrıntılı anlatır mısın. nasıl motor. son hız kaç.
-
olabilir aslında duyun japoncular adam işini çinliyle görmüş. siz hala japon
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:30 ----------
yapmayın etmeyın beyin yakan bi cevap daha. biraz daha ayrıntlı lütfen.
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:31 ----------
pulsar 150 ns vardı aklımda. yorumları okuyunca çinlilerden daha fazla yolda kalıyor. stop etme sorunu. krank. vb hataları varmış. yedek parçasıda pahalı
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:32 ----------
güldürdün. ben bunu aldıktan sonra senın esd ile takasa girelim
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:33 ----------
cbf aklımda aslında. biraz ayrıntılı anlatır mısın. nasıl motor. son hız kaç.
Japonda var :D
-
Hyosung gd250n bakabilirsiniz, sym wolf 250 bakabilirsiniz. Ikisi de güzel motorlar.
-
5.750 ye verem benim motoru yolda bırakmaz 4000km de
-
ozan1991 adlı üyeden alıntı
5.750 ye verem benim motoru yolda bırakmaz 4000km de
o bütçe beni aşar. an az 7-8 bin lira olması lazım. normal bütcem 10-11 bin
-
Fabrikadan satılık eşşek yazıyor..
Kaç kilo pastırma ve sucuk çıkar?
-
-
hayat2teker adlı üyeden alıntı
Noter satışıda vardır bunun
-
hayat2teker adlı üyeden alıntı
modifiyeli eşek. ybr 250 den memnun musun
-
Bunların 0'dan 100'e hızlanması ne kadar sürüyor? Bir de 100 kilometrede ne kadar su ve saman tüketir ona bakmak lazım.
Eşek öyle karşıdan bakılıp anlaşılmaz. Önce bir veterinere danışmak, sonra üstüne binip bi' tur atmak gerekir...
2006 Honda Activa (2006-2009) > 1996 BMW F650 (2007-2008) > 2016 Mondial RX3i Evo (2016-2017) > 2006 Yamaha XT660R (2017 - 2020) > 2017 Honda CRF 250L ABS (2020 - 2021) > 2022 Mondial X-Treme Maxx 200i (2022-...)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)