Arkadaşlar bu kaskı kullanan forumda varmı ?
Dün eşime kask almak için hasanpaşaya gittim maksadımız 600 800 bandında ls2 mt tarzında bir kask almaktı.3 5 mağazaya girdik denedik. En son bir satıcı sx 100 diye bir model sundu. Modelin daha önce eski serilerinin türkiyeye bir dönem geldiğini fakat distiribitörün değiştiğini söyledi ve ekledi kask üzerindeki en küçük vidasına kadar portekizde üretiliyormuş. Ve touratech firmasına kask yaptığını ekledi. Hatta touratech aventuro carbon modeli gibi çok iyi bildiğim kaskın üreticisiymiş bu marka. Kask başta nolan kalitesinde bir kask gibi gözüküyordu. Kaskı aldık ve eve geldik. Eşim baya memnun kaldı kafa ölçülerimiz aynı şu an shoei nxr modeli kullanıyorum. Kaskı akşam denemek için bi kafama takıp üsküdardan beşiktaşa gidip geldim. Sonuç gerçekten şaşırtıcıydı. Kaskın arkasında 1500 gram yazıyor fakat motosiklet üzerinde çok daha hafif karbon bir kask gibiydi. Kullandığım motor süper tenere çok ilginç ve komik geldi bana bu durum. Yani bu kaskın bu performansına rağmen çok duyulmamış olması normal mi ?. Forumda kaskı kullanan arkadaşlar varsa kaskla ilgili iyi kötü yorum yapabilirlermi. Çok mu abartıyorum acaba ?