Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Türk Firması Motogp'de Sponsor..

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    hachiko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Şubat 2017
    Şehir
    Kocaeli
    Motosikleti
    Piaggio X9 500


    FLO Mağazacılıktan yapılan açıklamada, Lumberjack'in 2018 sezonu itibarıyla MotoGP ve Moto 2 yarışmalarında mücadele eden takımlardan Estrella Galicia 0,0 Marc VDS'nin resmi sponsoru olduğu kaydedildi.

    Açıklamada, sponsorlukla ilgili görüşlerine yer verilen Brand Park İtalya Yönetim Kurulu Başkanı ve FLO Mağazacılık Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Ziylan, "Lumberjack, enerji, güçlü ve sağlıklı bir sportif yaşamın farkındalığını simgeliyor. Bu nedenle dünyanın en çok izlenen spor organizasyonlarından, MotoGP'de yarışan Team Estrella'nın sponsoru olduk." ifadelerini kullandı.

    Ziylan, sponsorluğun, markanın küresel bakış açısının bir göstergesi olduğunu kaydetti.

    Takımın İtalyan sürücüsü Franco Morbidelli, "Çocukluğumdan beri ayakkabılarını giydiğim Lumberjack tarafından desteklenmekten mutluluk ve onur duyuyorum. Şimdi yine bu ayakkabılarla bir yarıştan başka bir yarışa geçiyorum. Bu sefer en prestijli motosiklet dünya şampiyonasında beraberiz." şeklinde görüş belirtti.
    100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    watercolours - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Kasım 2005
    Şehir
    Coruscant
    Motosikleti
    speederbike
    Türk firmanın sponsor olması ülke adına iyi. Ama sponsorluk için kullanılan marka İtalyan markasıdır. Lumberjack'in kökeni İtalya'dır. Avrupalı MotoGP üstünde Lumberjack logosu görünce aklına Türkiye gelmeyecektir, Lumberjack marka ürünler gelecektir. Bu ürünlerden alırsa Türk firma para kazanacaktır, bu açıdan iyi. Ayrıca bir Türk firmasının motorsporlarında gözükmek istemesi de iyi. Ama kimse Türkiye'nin malını aldık diye düşünmeyecektir. Yani Türkiye algısı açısından bir etkisi olmaz. Yine de devamının gelmesini istediğim hareketler, yerli markalarla olursa daha da iyi.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)