Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Motosiklet ile yarış keyfini evinize getiren gerçekçi simülatör: LeanGP..

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    hachiko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Şubat 2017
    Şehir
    Kocaeli
    Motosikleti
    Piaggio X9 500


    Birçok kişi motosiklet satın alarak yarışlara girmek ister ancak çoğu zaman şartlar buna izin vermez. Hem yüksek fiyatlar hem de pistte olsa dahi ortaya çıkan yüksek risk faktörü, kişilere hayallerini gerçekleştirme şansı tanımaz. İşte bu duruma yönelik hazırlanan simülatör LeanGP, motosiklet ile yarış keyfini gerçek anlamda evinize getiriyor.

    Hayata geçebilmek adına Kickstarter’da koyduğu 24 bin dolar hedefi rahatlıkla geçen LeanGP, gelişmiş bir motosiklet simülatörü. Motosiklet oyunlarını standart kontrolcüler ile oynamaktan bıkanların bayılacağını düşündüğümüz ürün, gerçek de bir motosiklet boyutunda. Elbette tekerleri ve motoru olmadığı için çok fazla yer kaplamayan cihaz, özel yaylı yapısıyla virajlardaki sağ sol yatışlara izin veriyor. Gaz ve fren ise orijinale oldukça yakın gidonda karşınıza çıkıyor. PlayStation, Xbox, Nintendo ve Windows sistemlere USB üzerinde bağlanarak kullanılabilen LeanGP, sanal gerçeklik başlıklarına da destek veriyor. Burada OculusRift, HTCvive ve PSVR destekleri bulunan simülatör, bu ürünlerle olabilecek en gerçekçi deneyimi sunabiliyor. Özellikle pist yarışlarına özel tasarlanan ürün, olaya bedensel olarak girişin kapılarını aralıyor. Ayrıca simülatörün kendini gerçek motoru için eğitmek isteyenlere de güzel bir altyapı sunduğu belirtiliyor. Burada akıllı telefonların dahi desteklendiği söyleniyor.



    LeanGP gerçekten dikkat çeken bir simülatör

    Yapılacak en az 899 euro bağış ile elde edilebilen ürün, alanlara 2018 Haziran ayında gidiyor. Test edenlerin oldukça beğendikleri ürünün tanıtım videosunu aşağıda izleyebilirsiniz.

    Video ve kaynak : https://www.log.com.tr/motosiklet-il...ideo/galeri/2/
    100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    Norton772 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    21 Ağustos 2016
    Şehir
    Antalya
    Motosikleti
    Honda Dio
    o paraya eski bir ybr alir canli canli uygularim

  3. #3
    gorefest - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    17 Eylül 2011
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    MT09 Tracer
    ahanda kaçtı bana 899Euro + kdv + gümrük olsun be ya

  4. #4
    mustafa_325 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    28 Temmuz 2010
    Şehir
    istanbul-kocaeli
    Motosikleti
    Pulsar RS 200 - Thriumph TİGER 800
    Oha 900 euro fiyat biçmişler fakat ortada hiçbir gerçekçi tepki mekanizması yok. Boş motosiklet selesini joyisticke takıp simulatör yaptıklarını iddia ediyorlar.
    Hani nerede bunun ön maşası? Virajda bir çukura girince önden nasıl tepki alacağız? Arka teker patinaja düşünce alet bize bunu nasıl hissettirecek? Fren yaparken tekerlerin kaydığını nasıl hissedeceğiz? Stoppie ve wheelie için hareketi sağlayan mekanizmalar nerede?


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)