Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

EJK Ayarlama Yardım

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    15 Eylül 2016
    İyi günler arkadaşlar. Mt 07 motosikletimde ejk mevcut. Önceki sahibi (ilk sahibi) taktırmış. Ben de bir süre hiç ellemeden kullandım. Bugün de dedim şunu biraz kurcalayayım en fazla ne olabilir ki. Elimde açıklaması olan bir kağıt var. Ben mode 4 ü ayarlamak istiyorum fakat, ayarlayamıyorum. Konu hakkında bilgisi olan var mıdır acaba ? Modlar hakkında fikir sahibi oldum ama nasıl ayarlanır onu anlayamadım. Birçok ışık yanıyor her seferinde değişik değişik şeyler oluyor. Madem var kullanalım değil mi. Şimdiden teşekkürler



    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    15 Eylül 2016
    Arkadaşlar hazır konu varken yenisini açmayım dedim. Bu ejk'nin ayarlarını kurcaladım motosiklette sanki güç kaybı oldu gibi. Antalya'da bu aleti gösterebileceğim usta bilen var mıdır ? Veya Yamaha servisine götürsem anlarlar mı ?

  3. #3

    Üyelik
    12 Ocak 2018
    Şehir
    Antalya
    Motosikleti
    Dominar 400
    Dostum EJK dediğin nedir bilmiyorum ama sanırım yazılımsal bir donanım. Anadolu Hast. ordan B.onat üst geçitine gelmeden sağ tarafda EcuFast var oraya bir bak adamlar taşıt yazılımcısı

  4. #4
    tokhanoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    26 Mayıs 2017
    Şehir
    SAMSUN-BAFRA
    Şimdi aletin soketlerini söksen tekrar eski haline döner sanırım çünkü alet sadece ECU ya hızlandırılmış komut yolluyor kalıtsal bir oynama yoktur.

    https://youtu.be/EcoObh7NTWY bunu izleyin bir

  5. #5
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    15 Eylül 2016
    Mlhbl07 hocam teşekkür ederim. Konuyla ilgili sorunumu birkaç yere gidip en son kawasaki servisinde profesyonel bir abimizin yardımı ile hallettik. Kısaca açıklayayım belki başka bir arkadaşımın işini görür. Gördüğümüz şablonda sürüş modlarımız mevcut. Bunlardan kendimize ideal olanı seçiyoruz. Benim için ideal olan Green-Blue. Daha sonra ürünün kendi sitesinden motosiklet marka modelimizi seçiyoruz. Ordan stock egzoz veya birçok performans egzozuna ait şablonlar mevcut. Örnek olarak benim mt07 yi seçtikten sonra titanyum akrapoviç egzoz için ayarlar mevcut. O ayarların içinden Green-Blue moduna karşılık mode 5.5 ayarı vermiş. Motosikleti çalıştırıp cihazdaki mode tuşuna basarak modları 5.5 e getiriyoruz. Yani ürün sürüşünüze göre renk vermiş bu renkleri de sitesinde optimal ayarını vermiş. Tarzınıza göre ayarlıyorsunuz. İyi yanı kolay bilgisayar gerektirmeden hızlıca ayarlanabilmesi değiştirilebilmesi. Konuyla ilgili yardımcı olmak isteyen herkese teşekkür ederim.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)