Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Mersin'de 2 genç motosiklet kazasında öldü..

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    hachiko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Şubat 2017
    Şehir
    Kocaeli
    Motosikleti
    Piaggio X9 500
    Refüje çarparak durabilen motosikletteki 2 genç hayatını kaybetti..



    Mersin'in Tarsus İlçesi Yenice Mahallesi'nde üzerinde 2 kişinin yolculuk ettiği motosiklet, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi.

    Habertürk Haber Merkezi'nden Hakan Bulut'un aktardığı bilgilere göre, refüje çarparak durabilen motosikletteki gençlerden 20 yaşındaki sürücü İrfan Kemçi kaza yerinde hayatını kaybetti. Motosiklette bulunan diğer genç 16 yaşındaki Cemil Damar ise çevredekilerin ihbarıyla olay yerine sevk edilen ambulansla ağır yaralı olarak Tarsus Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Damar da burada doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.
    100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    BLUERAY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Temmuz 2016
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    İnazuma, Hajoue125 bide cross aldıkmı tamamdır
    Diğer kaynaklardan habere bakıldığında, kazanın tek taraflı olduğu ve sürüş hakimiyetinin kaybedildiği sonucunda düşme, bariyerlere çarpma hadisesi olduğu anlaşılıyor. Ancak kaza haberlerindeki büyük kusur yine haberi sunan kaynaktan meydana geliyor. Kardeşim motor neydi, yol nasıldı, trafik ne durumdaydı, koruyucu ekipman varmıydı...

    Heriflerin habercilik anlayışı bu kadar işte. Hiçbir detay yok. Sonra da bu haberleri gören vatandaş sürücüde hiçbir kusur yokmuş gibi direk motosiklete şeytan icadı demeye başlıyor. Hastane güvenliğinden, dinledikleri telsizden aldıkları bilgiyi haber diye servis ediyorlar. Haberciliğinize sokam sizin. Ha bir de gtü kurtamak için standart kelime... Soruşturma başlatıldı, soruşturma sürüyor... Niye, çümkü soruşturma var bilgi veremeyiz. Beceriksiz değiliz yani o kadar, bizimde sorumluluklarımız var.....

    Gencecik iki fidan hayatını kaybetti, Allah taksiratlarını affetsin, sevenlerine sabırlar versin. Böyle üzücü bir konuya, habercilerin yavşaklıkları, medya editörlerinin şuursuz yaklaşımları ile giriştim. Haklıysam hak veriniz, haksızsam affediniz. İçimden geleni yazdım.

    Üsdad, sende lütfen böyle muallakta olan haberleri yayınlayıp bu yavşakların ekmeğine yağ sürme.
    birbilent bunu beğendi.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)