Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Motosiklet brandam çalındı.

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    27 Ağustos 2012
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    -KTM RC 250-Honda Cbr 250 R
    Bu sabah uyandığımda motosiklet brandamın çalınmış olduğunu gördüm orayı gören kameralar mevcut bugun polise gidip ifade vereceğim ve kameralar incelenecek. Motosikletim ana cadde üzerinde onguard marka zincir ve alarmlı disk kilidi ile bağlı fakat aynaların veya başka şeylerin motor üzerinden çalınmasından hatta motosikletin çalınmasından korkuyorum.
    Hiçbir otopark motosikleti kabul etmiyor ve yakında hiç kapalı garaj yok.
    Şu durumda ne yapmam gerekir yeniden branda almalı mıyım alsam tekrar çalacaklar belki de. Branda çalınmasına karşı bir önlem var mıdır ?


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2

    Üyelik
    12 Kasım 2017
    Şehir
    İzmir
    Motosikleti
    CRF 250
    Bu olay branda çalma olayı değilde, başarısız bir motosiklet çalma girişimi gibi geldi bana, yerinde olsam en kısa zamanda motoru daha güvenli bir yere park ederim. Mutlaka yeri değiştiririm.

  3. #3
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    08 Eylül 2016
    Motosikleti
    Duke 250 17
    Hırsıza ne kilit ne başka bir şey dayanabilir, istiyorsa çalar. Ama ille de brandam çalınmasın diyorsan caydırıcı özellikte şunu önerebilirim. Fotoğrafta da görebileceğin üzere ön tekerin orada kırmızı bir yırtık var oradan zinciri geçiriyorsun böylece brandayı yırtmadan çalamazlar. Ben de bu ürünü kullanıyorum fena değil. Oxford markasının Aquatex ürünü.

  4. #4

    Üyelik
    19 Ocak 2016
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    Kawasaki Ninja 250 sl gitti MT 25 geldi
    Benim de bırandam çalınmıştı daha önce ben de 10 TL ye asma kilit aldım decathlondan bırandanın altındaki yerlere tutturuyorum çekip çıkaramıyorlar.
    Lazasker bunu beğendi.

  5. #5
    ulassscannn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Şubat 2015
    Şehir
    İstanbul
    Egzozum çalındığından beri bu tür olaylara şaşırmıyorum
    birbilent bunu beğendi.

  6. #6

    Üyelik
    27 Ağustos 2012
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    -KTM RC 250-Honda Cbr 250 R
    Yorumlarınız için teşekkür ediyorum bugün 50 tl ye feyizoğlundan basit bir branda aldım az önce motora takarken brandanın altında plastik klipslerden ve önünde arkasında 2şer adet yuvarlak demir delikler var kilidimi yorumda bahsedildiği gibi ona geçirerek taktım önü için de yine basit bisiklet kilitlerinden alıp önünü de bağlamayı düşünüyorum yani motosikletimi açmak 5 10 dakikamı alacak
    Motosikletimi park edebileceğim başka hiçbir yer yok çevremdeki otoparklar motosiklet kabul etmiyor taksi durağı da kabul etmedi en azından gözümün önünde dursun diye evin hemen önüne park ediyorum.

  7. #7

    Üyelik
    26 Kasım 2017
    Şehir
    Sin City
    Motosikleti
    MT-07
    Hergün her dk yeni bir motosiklet çalıyorlar. Hergün kullanmıyorsanız, gerekirse bir minibüs mesafesi uzakta bir otopark arasanız gene daha iyi olabilir. belki 2-3tl minibüse verirseniz ekstradan ama en azından motorunuz için her sabah acaba yerinde mi die aklınızda sorular olmaz.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)