Bağdat Caddesinde kaza: 1 ölü, 1 yaralı




Kadıköy Bağdat Caddesinde bir otomobilin motosiklete çarpması sonucunda motosiklet üzerinde bulunan bir kişi öldü, bir kişi de ağır yaralandı. Olaya karışan motosiklet yaklaşık yüz metre ileri fırladı.

Kaza, 05.30 sıralarında Bağdat Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bilinmeyen bir nedenden dolayı yolda ilerleyen araç önce motosiklete ardından da park halindeki araca çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosiklet üzerinde bulunan iki kişi yola savruldu. Savrulmanın etkisiyle savrulanlardan biri olay yerinde hayatını kaybetti. Olayı gören vatandaşlar durumu hemen sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Kısa sürede gelen sağlık ekipleri yaralıya ilk müdahaleyi yaptı. Ardından yaralı ambulans ile çevrede bulunan hastaneye kaldırıldı. Olay daha hayatını kaybeden kişinin cenazesi olay yerinde yapılan incelemenin ardından morga kaldırıldı. Öte yandan kazaya karışan motosiklet olay yerinden yaklaşık yüz metre ileriye fırladı.
Kazaya karışan araçlar çekicilerle olay yerinden kaldırılırken kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.



Kaza anı videosu : http://www.iha.com.tr/video-bagdat-c...merada-112839/




================================================== ================================================== =============================


Anamur'da trafik kazası: 1 ölü

Anamur'da motosiklet ile kamyonetin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, Anamur muzlu kavşakta meydana gelen trafik kazasında Nebi Aldırmaz idaresindeki motosiklet ile Sedat Keser idaresindeki 51 EN 363 plakalı kamyonet çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü 64 yaşındaki Nebi Aldırmaz yaşamını yitirdi. Olay yerine gelen 112 Acil servis ekipleri kurtarılamayarak olay yerinde hayatını kaybetti.



================================================== ================================================== =============================

Motosiklet ile hız yapan kasksız sürücü kazada hayatını kaybetti

BALIKESİR’in Marmara Adalar İlçesi'nde, aşırı hızlı olduğu öne sürülen motosiklet devrilerek 20 metre sürüklendi. Kazada kaskı takılı olmayan motosiklet sürücüsü 20 yaşındaki Gökhan Söker öldü.



Kaza, Marmara Adalar İlçesi Saraylar Mahallesi’nde meydana geldi. Bir mermer işletmesinde çalışan Gökhan Söker, motosikleti ile mesai bitiminde işyerinden ayrıldı. İddiaya göre, yolda aşırı hızla giden Söker, motosikletinin kontrolünü yitirince düşürek 20 metre sürüklendi.

Kask takmayan Söker, kafasını asfalta çarparak ağır yaralandı. İlçe devlet hastanesine kaldırılan Gökhan Söker, burada yapılan ilk müdahelesinin ardından deniz yolu ile sevk edildiği Bandırma Devlet Hastanesi’nde kurtarılamadı. Söker’in daha önce de motosikletten düşüp yaralandığı belirtildi.

================================================== ================================================== =============================

TEM'de motosiklet kamyonun altına girdi: 1 kişi öldü.

TEM Otoyolu'nda, emniyet şeridinde park halinde olan kamyonun altına hızla giren motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti.



Yaşanan kaza nedeniyle trafik durma noktasına geldi.

Kaza, saat 14.30 sıralarında TEM Otoyolu, Edirne istikameti, Altınşehir Mevkii'nde meydana geldi. İddialara göre, motosikletli genç sürücü emniyet şeridinde duran bir kamyonetin altına hızla girdi. Kaza sonrası yardıma koşan vatandaşlar polise ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri motosiklet sürücüsünün hayatını kaybettiğini belirlerken TEM'de trafik durma noktasına geldi. Kaza yerinde güvenlik önlemi alan polis ekipleri, bir süre duran trafiği tek şeritli ve iki şeritli olarak akımını sağladı.
Kazada hayatını kaybeden sürücü ambulans ile morga kaldırılırken, kazanın oluş biçimi ile ilgili soruşturma sürüyor.