- Konu Yazar
Elimde, hani şu 20 tl lik kasklardan bitane var, gecen benim kiremit (kedi) döve döve raftan aşaği atti ve kaskin ön cami ta dibinden kırıldı.
Kiremitin boyle bi huyu var, nolan i da dövüyo bunu da..
Bu dandik kask bana lazim ama artik birde on cami lazim. Sordum bikac yere bana acınılası gozlerle baktilar, onu kafanami takican amca dediler. Yok yok.... abi dediler... yani öyle demişlerdir.. çok ses vardi ortamda
Meraklisina söyliyim, ben guzel yada kotu havada karda kista firtinada balik tutanlar yada tutamayip pazardan alip artistlik yapmaya calisanlar tarikatindanim. Kaski da o dondurucu soguklarda takiyorum. Kapson, balaklava falan hikaye. Hobi sahibi amator balikcilara da tavsiye ederim.
Bukadar basit bir konu ancak bu kadar uzatilir dimi...?
Not, strech film naylon falan olmuyo... dört gözüm ben. Gozluge değiyo...
Kiremitin boyle bi huyu var, nolan i da dövüyo bunu da..
Bu dandik kask bana lazim ama artik birde on cami lazim. Sordum bikac yere bana acınılası gozlerle baktilar, onu kafanami takican amca dediler. Yok yok.... abi dediler... yani öyle demişlerdir.. çok ses vardi ortamda
Meraklisina söyliyim, ben guzel yada kotu havada karda kista firtinada balik tutanlar yada tutamayip pazardan alip artistlik yapmaya calisanlar tarikatindanim. Kaski da o dondurucu soguklarda takiyorum. Kapson, balaklava falan hikaye. Hobi sahibi amator balikcilara da tavsiye ederim.
Bukadar basit bir konu ancak bu kadar uzatilir dimi...?
Not, strech film naylon falan olmuyo... dört gözüm ben. Gozluge değiyo...