Alıntı twisten adlı üyeden alıntı Mesajı göster
Demiri kesmek daha zor olacaktı ve o demir başkal çanta için kullanılamayacaktı :( Çanta ise yine hem nmax hem xmax' te kullanılabilir. Çantada ufak bi modifiye oldu sadece, şu an için sıkıntı yok. Sabah oğlumu okula bırakırken o halter tarzı çantasını attım çantaya, bir de yaslanmasını tembihledim. Bi sıkıntı olmadı. Ayrıca dün akşam caddeye çıkıp 50-60 hız yaptım. Dengede de sorun yok.
Kestiğime pişman değilim tek üzüldüğüm işçilik kötü oldu. Testere ince olunda keserken sağa sola yalpalandı, pek düzgün kesemedim. Bi ara kestiğim yerleri ya havya ile yada eğe ile düzleyeceğim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:16 ----------



Mala değer vermem diyemeyeceğim. Malesef veririm. Hevesle aldığım bi eşyada bir çizik oldu mu gözümden düşer, artık daha hor kullanırım.
Çantada modifiye yapmam tamamen psikolojik. 2. el alınca 176 tl farketti. Oysa gidip sıfır alsaydım bayii bana bu çanta bu demire uymaz diyecekti ve bu iş başıma gelmeyecekti :( Üstelik dediğim gibi satıcıya güvendim, pek kontrol etmedim ve kapalı otoparkta, karanlıkta teslim alınca çantanın reflektöründeki çatlağı da kontrol etsemde zaten göremezdim. çok karanlıktı. Neyse günahı boynuna...
Böyle herşey üstüste gelince çantadan soğudum. Satıp 39 l almak bi seçenekti. Ama dedim ya psikolojik. Hatun dırdırı vs. bir de bu iş başıma gelince anasını satim dedim, kestim. Bunun günahıda benim boynuma. Yapacak birşey yok artık.
Bende Onu diyecektim 2. El yamaha 50 lt lik çanta ya o para çok değil mi diyecektim çok vermişsiniz ederi bence 500 600 ancak eder her ne kadar kullAnılmamış az kullAnılmış olsa o para verilmez 2.el olmuş sonuçta. Neyse olan olmuş bir daha yapmazsınız aynı hatayı güle güle kullanın.