Birkaçgün sonra ekliyorlar gene.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:53 ----------
3 kuruş ? (1500TL), çakması da 350 TL 4 Katı. Yani bide Türkiyedeki aynı fiyattaki Montlara bakarsak daha iyi olduğu ap açık ortada (şimdi bahaneler başlar yok sertifikası yok en dandik Monta bile veriyorlar, yok bu sürtünmeyle nasıl koruyacağı belli değil sanki Türkiyedeki 350TL fiyatta olan montlar sürtününce bişey olmuyacak ve şunu unutmamak gerekir ki montlar Türkiyede üretilmiyor KDV+GÜMRÜK+SATICI fiyatı derken 350TL satılıyor kim bilir ne kadara yapılıyor, Çinlilerde 100TL yapıyorsa işçilik almıyor biraz üstüne kar koyuyor 150TL örnek (ama Türkiyede 100TL ise 500TL satılıyor) ve ekstradan tabi bu montları alacaklar maks 150-200cc motora sahip olanlardır onların üstüde bi zahmet Replika mont almasın.
Şöyle örnek veriyim; altta 600rr üstte LS2 kask, altta Mondial 100cc üstte ikinci el 80tllik kask(bizim kapıcı metin abi), altta Timberland bot normal kot yapılan hız 150km. Bende inazuma üstümdeki koruma toplam 8bin TL.
Yani naked inazuma + koruma alana kadar alırdım bi full faired 600cc ama ben naked olurdum bu sefer. Onu da ben istemedim.
Bende kafayı şöyle calistirdim. İnazumayi 0 14.500e aldım, kıyafetleri toptan %20indirimle peşin aldım 2017 Ocak döviz kuruyla. Revit Akira vintage ye 2500 verdim sen düşün gerisini.
Ha Ali babadan bişey almadım mi, aldım tabi. Vites çorabı, çıkartma, insan çorabı kısaca sarf malzemesi vs.