Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Çocuk sürücü motosiklet kullandı, kornalar eşliğinde dans etti

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    vişneçürüğü - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Temmuz 2017
    Motosikleti
    piaggio beverly 300
    http://www.cumhuriyet.com.tr/video/v...dans_etti.html

    İstanbul’da çocuk yaştaki sürücü ile arkasında oturan adamın kornalar eşliğinde dans ederek yolculuk etmeleri görenleri hayrete düşürdü. O anlar ise seyir halinde olan başka bir sürücü tarafından saniye saniye görüntülendi.

    E-5 Yenibosna mevkiinde çekilen görüntüler olaya şahit olanların büyük tepkisine neden oldu. Küçük yaşta kasksız bir şekilde motosiklet kullanan çocuk ve arkasında oturan adamın korna eşliğinde dans ederek kendilerini ve trafiği tehlikeye attığı o anlar yoldan geçen başka bir sürücü tarafından saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde 12-13 yaşlarında olduğu tahmin edilen küçük çocuk kasksız bir şekilde motosiklet kullanıyor. Zaman zaman direksiyonu tek elle tutan küçük çocuk ve arkasında oturan adam olayı daha da abartıp korna eşliğinde dans ediyor. Kendisini görüntüleyen sürücünün "Yaptığınız tehlikeli değil mi" sorusuna gülerek cevap veren iki kişiler el sallayarak trafikte gözden kayboluyor.

    Cumhuriyet

    Allah'ım sen konuyu biliyorsun, amin.
    “Hayatta yapılacak o kadar çok hata var ki, aynı hatayı yapmakta ısrar etmenin anlamı yok.”


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    karaca3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Ocak 2016
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    pulsar 200 ns
    Allah için çocuk motoru güzel kullanıyor ama yinede kasksiz ekipmansiz bir şekilde trafikte bu şekilde kullanmasını hiç doğru bulmuyorum.artcisida olayı abartmış.başlarına bir kaza gelse kusursuz da olsalar ihale bunlara kalacak.trafikte ehliyetsiz motor kullanan çok ama ben o çocuğun yerinde olsam yoğun trafiğe çıkmadan ara sokaklarda kullanırım


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)